Recepty na Příprava masa

Příprava voňavých pokrmů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.

Řazení dle:
V A
  • Smažený kapr

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Tradiční štědrovečerní smažený kapr.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Smažený vepřový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Oblíbené české řízky děláme z vepřového masa, ale lze použít i maso kuřecí
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Smetanový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Řízky se žampiony a smetanou.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Šoulet s uzeninou

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hrachový šoulet s uzeninou od Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Soví oči

     - foto-Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Hrášek s vejcem, žampionem a plátkem masa od Romči Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Srbská grilovaná pleskavice

     - foto: Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Masové hody s bramborem či chlebem. Poměrně snadná příprava a skvělá chuť. Autor: Romča Langerová
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
  • Srdce na smetaně (pajšl)

     -
    Hodnocení receptu je 3.25Hodnocení receptu je 3.25Hodnocení receptu je 3.25Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Mnoho lidí vnitřnosti nejí, ale tohle jídlo patří mezi oblíbené mého syna
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Stehýnka pečená v rýži

     - stehýnka v rýži.jpg
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Kuřecí stehýnka a rýže z jednoho hrnce
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Střapatý řízek

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Řízky v bramborovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Švábská roštěná

     -
    Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Roštená s bramborem a zeleninou
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Švestková kuřecí prsa

     -
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Plněná kuřecí prsa se švěstkovou omáčkou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Svíčková na smetaně

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Dobré svíčkové snad nikdo neodolá
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
Řazení dle:
V A

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!