Recept na Stehýnka pečená v rýži

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
stehýnka v rýži.jpg
  • Stehýnka pečená v rýži - stehýnka v rýži 6.jpg
  • Stehýnka pečená v rýži - stehýnka v rýži 5.jpg
  • Stehýnka pečená v rýži - stehýnka v rýži 4.jpg
  • Stehýnka pečená v rýži - stehýnka v rýži 3.jpg
  • Stehýnka pečená v rýži - stehýnka v rýži 2.jpg
  • Stehýnka pečená v rýži - stehýnka v rýži 1.jpg

Ingredience pro recept

2 kskuřecí stehna
sůl
2 lžičkygrilovacího koření
2 lžičkysójové omáčky
2 lžičkyworcestrová omáčka
400 grýže
4 lžíceoleje
400 mlkuřecího vývaru
citron
Kuřecí stehýnka a rýže z jednoho hrnce

Stehna omyjeme, osušíme, osolíme a potřeme směsí koření a omáček. Rýži propláchneme v teplé vodě, necháme okapat a pak ji lehce osmažíme na oleji. Přidáme kuřecí stehna, zalijeme kuřecím vývarem a pečeme pod pokličkou při teplotě 190st.C doměkka, maso pravidelně poléváme výpekem. Před koncem pečení odstraníme pokličku, přidáme pokrájený citron a necháme maso zezlátnout.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kuře pečené na houbách

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečené kuře s houbami
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kuře na brusinkách

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečené kuře na zelenině a brusinkách
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kuřecí stehýnka v citronové marinádě

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Smažená stehýnka naložená v marinádě
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!