Recept na Srbská grilovaná pleskavice

přidal(a) Administrátor
datum: 25. Březen 2015
5/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Návštěva
: Běžný den
Srbská grilovaná pleskavice

Ingredience pro recept

římský kmín
sůl
mletý pepř
směs koření (nejlépe čubrica)
hladká mouka
0,5 dclvody
2 ksmalé papriky nebo feferonka
2 kscibule
2 lžíceoleje
250 gskopové maso (mleté)
250 ghovězí maso (mleté, zadní)
5 stroužkůčesneku
Masové hody s bramborem či chlebem. Poměrně snadná příprava a skvělá chuť. Autor: Romča Langerová

Postup

Mleté maso v míse, přidáme vodu, olej, nakrájenou cibuli, lisovaný česnek, nasekanou feferonku, nebo malé papriky a všechno koření. Směs pořádně promícháme. Můžeme nechat i 2 hodiny odležet. Pak mokrýma rukama tvoříme placičky, poprášíme hladkou moukou a dáváme na gril, nebo grilovací pánev. Grilujeme z každé strany 6-7 minut. Podáváme s chlebem, bramborem.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Vepřo-knedlo-zelo

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zlatá česká klasika.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Květen 2012
  • Vepřové ledvinky na smetaně

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vyzkoušejte tuto úpravu ledvinek.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Květen 2012
  • Znojemské plátky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Znojemské plátky lze připravit z hovězí roštěné, vepřové kýty, kuřecího nebo krůtího masa.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    21. Květen 2012
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.