Recept na Srdce na smetaně (pajšl)

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 12 hlasů)
1 komentář
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Srdce na smetaně (pajšl)1

Ingredience pro recept

600.00 grvepřového srdce
40.00 grhladké mouky
2.00 dlsmetany
0.00 sůl
0.00 bobkový list
0.00 celý pepř
0.00 nové koření
Mnoho lidí vnitřnosti nejí, ale tohle jídlo patří mezi oblíbené mého syna

Vepřové sdrce dobře očistíme, vložíme do hrnce s vodou a osolíme. Přidáme bobkový list, několik zrnec nového koření a celého pepře a vaříme doměkka. Vaření můžeme urychlit použitím tlakového hrnce. Měkké srdce vyjmeme a nakráníme na kostičky. Vývar přecedíme a zahustíme moukou rozmíchanou ve smetamě. Povaříme, dochutíme vegetou, případně dosolíme. Do hotové omáčky přidáme nakrájemé srdce. Podáváme s houskovým knedlíkem.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: J. Ticha08. října 2013 ve 13:59
    Text Prominte, ale pajsl neni srdce ale plice, neboli plicky na smetane.

Podobné recepty

  • Křenová omáčka

     - s jazykem
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Dobrá omáčka k vařenému jazyku.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Svíčková na smetaně

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Dobré svíčkové snad nikdo neodolá
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Houbová omáčka

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Omáčka z hub
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!