Recepty na Příprava masa
Příprava voňavých pokrmů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.
-
Nadívaný bůček
Bylinková nádivka zapečená v bůčku bůček s nádivkou, bylinková nádivka recept, zapečený bůček, pečený bůček v troubě, vepřový bůček plněný, české pečeně, nádivka s bylinkami, pažitka kopřivy recep, pečené maso recepty, vepřové maso se strouhankou, nádivka do masa, slavnostní pečínka, bůček s vaječnou nádivkou, domácí česká kuchyně, křupavý bůček, bůček s výpekem, nedělní oběd bůček, tradiční české recepty, maso s nádivkou, vepřová pečeně recept, kmín a paprika maso, plněné maso trouba- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Velikonoce
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Nádivka se čtyřmi druhy masa
Pečená velikonoční nádivka ze čtyř druhů masa velikonoční nádivka, nádivka ze čtyř druhů masa, masová nádivka, velikonoční recepty, tradiční nádivka, pečená nádivka, kopřivová nádivka, nádivka se žemlemi, české velikonoční pokrmy, masová směs recept, nádivka do formy, velikonoční pochoutky, uzené maso nádivka, kuřecí nádivka, vepřová nádivka recept, slavnostní nádivka, nadýchaná nádivka, domácí nádivka, velikonoční stůl, pečené velikonoční jídlo, nádivka s máslem a vejci, velikonoce recepty- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Velikonoce
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Nakládaná plněná kotleta
Nakládaná kotleta plněná sušeným rajčetem a tvarohem podle Ludmily Janouškové nakládaná kotleta, plněná kotleta, kotleta se sušeným rajčetem, kotleta s tvarohem, ludmila janoušková recept, vepřová kotleta recepty, masové kapsy recepty, kotleta v troubě, marinovaná kotleta, grilovací koření kotleta, worcester maso, medová marináda maso, vepřové maso plněné, slavnostní maso recepty, české masové pokrmy, kotleta na pánvi, kotleta do trouby, sušená rajčata recepty, tvarohová náplň maso, domácí vepřové recepty, pečené maso doměkka, kotleta s glazurou, nejlepší kotlety recepty- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Námořnické maso
Kousky vepřové plece na zelenině vepřová plec na zelenině, dušené vepřové maso, vepřová plec recept, maso s kořenovou zeleninou, vepřové na víně, české masové recepty, vepřové kostky na zelenině, tradiční dušené maso, maso s protlakem, vepřové se slaninou, vepřové s kapary, vepřové na vývaru, vydatné maso recept, plec na šťávě, domácí vepřové recepty, maso s knedlíkem, maso s rýží, omáčka z kořenové zeleniny, hustá masová omáčka, pečené a dušené maso, recepty do hrnce, česká kuchyně vepřové- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Ohnivá krkovička
Krkovička na pikantnější způsob. Nejlepší přílohou jsou brambory. Autor: Romča Langerová ohnivá krkovička, pikantní krkovice, romča langerová recept, krkovička v troubě, krkovice s ostrým kečupem, vepřová krkovice recept, pikantní maso, krkovička s feferonkou, pečená krkovice, krkovice na zelenině, krkovice se žampiony, vepřové maso recepty, české masové recepty, krkovice s česnekem, krkovice do zlatova, brambory ke krkovici, krkovice z trouby, pikantní marináda maso, domácí krkovice, nejlepší krkovice recept, jednoduché vepřové jídlo, ma- Obtížnost:
- 3
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Administrátor
-
Omáčka z kuřecích jatýrek
Voňavá omáčka s kuřecích jatýrek od Romči Langerové kuřecí jatýrka recept, jatýrková omáčka, voňavá omáčka z jater, romča langerová recept, kuřecí játra na cibuli, játra s paprikou, játra s česnekem, domácí játrová omáčka, rychlá játra recept, omáčka z kuřecích jater, játra na kari, játra na chilli, české recepty játra, dušená játra recept, játrové směsi, srdcovka játra, omáčka k rýži, omáčka k těstovinám, jednoduché játrové jídlo, zatíhaná játrová omáčka, játra na pánvi, játra s majoránkou- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 30min
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Romča Langerova
-
Ostré kuřecí paličky PIRI PIRI
Kuřecí paličky snadné na přípravu. Pro milovníky pikantních jídel. Autor: Nikola Behenská kuřecí paličky piri piri, pikantní kuřecí paličky, nikola behenská recept, piri piri kuře, kuře v jogurtu, pikantní kuře recept, kuře pro milovníky pálivého, kuřecí paličky pečené, kuře do trouby, jednoduché kuřecí recepty, kuřecí maso pikantní, kuře na piri piri koření, jogurtová marináda kuře, kuře s jogurtovým dipem, pikantní jídla recepty, rychlé kuřecí paličky, kuře 20 minut, domácí piri piri kuře, kuře se salátem, kuře na pečicím papíru- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Administrátor
-
Pečená husa
Tradiční hostina na svatého Martina. svatomartinská husa, pečená husa recept, tradiční česká husa, svatý martin recepty, husa se zelím, husa s knedlíkem, česká kuchyně svatomartinská, husa na kmíně, husa pečená do zlatova, slavnostní pečeně, husa s jablkem, pomalé pečení husa, tradiční hostina husa, červené zelí husa, bramborový knedlík husa, domácí husa, křupavá husa, husa s výpekem, rodinné slavnostní recepty, listopadové recepty, husa v pekáči, české tradiční pokrmy- Obtížnost:
- 2
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Vánoce
- Doba přípravy
- více jak 2hod
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Pečená kližka
Pečená kližka v hořticové omáčce. Autor: Romča Langerová hovězí kližka recept, kližka na hořčici, pečená kližka v troubě, romča langerová recept, hovězí s hořčicovou omáčkou, kližka s okurkami, maso na vývaru, hovězí maso na omáčce, pomalu pečená kližka, tradiční hovězí recepty, česká kuchyně maso, hovězí na cibuli, kližka do měkka, hořčicová omáčka recept, vepřové a hovězí omáčky, domácí hovězí recepty, maso na hořčici, nejlepší kližka recept, hovězí maso pečeně, omáčka s okurkami, dušená kližka- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Romča Langerova
-
Pečenáče ve víně
Smažený kapr naložený ve víně smažený kapr ve víně, kapr pečenáče, nakládaný kapr, kapr ve vinném nálevu, rybí pečenáče recept, kapr v trojobalu, smažená ryba recepty, vánoční kapr jinak, marinovaná ryba recept, kapr s cibulí, vinný nálev ryby, české rybí speciality, tradiční pečenáče, ryby naložené ve víně, kapr na kyselo, pečenáče kapr, studená rybí jídla, ryba do sklenice, domácí nakládané ryby, kapr s paprikou, rybí řízky recept, víno a ocet nálev, české rybí recepty- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Pečené koleno
Pečená dobrota nejlépe s křenem a hořčicí. pečené vepřové koleno, koleno recept, koleno s křenem, vepřové koleno pečené, koleno do trouby, české maso recepty, pečené maso do křupava, koleno s hořčicí, koleno ve vývaru, vařené a pečené koleno, grilované koleno, tradiční česká kuchyně, slavnostní maso, koleno s cibulí a česnekem, kořeněné koleno, nejlepší koleno recept, domácí české maso, křupavá kůže koleno, kolen- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Pečené kuře














