Recept na Pečené koleno

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 3 hlasů)
2 komentáře
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 2hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Pečené koleno

Ingredience pro recept

1 ksvepřové koleno
1-2 kscibule
5 stroužkůčesneku
5 ksnového koření
sůl
grilovací koření
2 ksbobkového listu
5 kscelého pepře
Pečená dobrota nejlépe s křenem a hořčicí.

Koleno opláchneme očistíme od zbylých chlupů a dáme do hrnce (můžeme použít tlakový). Zalijeme vodou, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, nakrájený česnek, nové koření, celý pepř, bobkový list a sůl. Vaříme do poloměkka.

Poté koleno vyjmeme dáme na pekáček, kůži nařízneme, posypeme grilovacím nebo jiným kořením na pečená masa, podlijeme vývarem i s kořením a dáme do trouby dopéci připadně grilovat.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: Marek Kotala20. ledna 2015 ve 16:47
    Jak já bych si dal koleno.. :-)
  • Autor: Marek31. července 2015 ve 10:33
    Dneska bych si dal nějakou pořádnou flákotu :-)

Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!