Recepty na Příprava masa
Příprava voňavých pokrmů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.
-
Drůbeží játra na slanině
Kuřecí nebo krůtí játra se slaninou kuřecí játra, krůtí játra, játra se slaninou, špek, drcený kmín, solamyl, jednoduchý recept, česká kuchyně, játrová omáčka, játrové jídlo, domácí recept, rýže, bramborová kaše, pečené játra, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Grilovaný kuřecí špíz
Kuřecí marinované maso grilované s jablky kuřecí maso, marinované kuřecí, grilované maso, jablka, sojová omáčka, citronová šťáva, med, grilování, kuřecí špízy, grilování s ovocem, letní grilování, grilované kuře, jablečné špízy, domácí recept, jablka na grilu, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Guláš mistra uzenáře
Hobězí guláš s klobásou, anglickou a paprikou hovězí guláš, guláš s klobásou, guláš s anglickou, hovězí kližka, gulášové koření, klobása, anglická slanina, paprika, česnek, česká kuchyně, domácí recept, tradiční guláš, dušené maso, paprikový guláš, masová omáčka, příloha, bramborový knedlík, jídlo, vaření- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Guláš s fazolemi
Vepřový guláš s fazolemi a párkem vepřový guláš, guláš s fazolemi, guláš s párkem, vepřové plecko, fazole, česnek, kečup, gulášová omáčka, majoránka, česká kuchyně, domácí recept, tradiční guláš, dušené maso, brambory, chléb, jídlo, vaření- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Guláš s houbami
Hovězí guláš s houbami hovězí guláš, guláš s houbami, hovězí maso, feferonky, sojová omáčka, kari, gulášová omáčka, majoránka, sušené houby, sladká paprika, Podravka, vegeta, česká kuchyně, domácí recept, dušené maso, guláš, jídlo, vaření- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Guláš z kačeních žaludků
Skvělý recept na gulášek z kachních žaludků. Autor: Romča Langerová kachní žaludky, gulášek, kachní maso, telecí maso, guláš, sádlo, kari, mletá paprika, drcený kmín, sladké chilli, česká kuchyně, domácí recept, guláš s knedlíkem, knedlík, vývar, jídlo, vaření, Romča Langerová- Obtížnost:
- 3
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Návštěva
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Romča Langerova
-
Guláš z kolínek
Guláš z vepřových kolen vepřový guláš, guláš z vepřových kolen, vepřové maso, guláš s masoxem, rajský protlak, hořčice, guláš s knedlíkem, česká kuchyně, domácí guláš, hovězí guláš, dušené maso, dušený guláš, paprikový guláš, guláš s cibulí, horký vývar, zahuštění guláše, vaření, jídlo, tradiční recept- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Guláš z trouby
Tradiční guláš připravený netradičně. tradiční guláš, guláš pečený v troubě, hovězí guláš, pečené maso, rajčatový protlak, paprika, netradiční guláš, česká kuchyně, guláš s cibulí, hovězí recept, domácí guláš, jednoduchý recept, pomalu pečený guláš, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Guláš z vepřových jater
Gulášek z jater se žampiony. Autor: Mirka Nosková gulášek z jater, játra, guláš s žampiony, kuřecí játra, vepřová játra, slanina, kari koření, paprika, kečup, sojová omáčka, domácí guláš, česká kuchyně, tradiční guláš, játrový guláš, žampiony, majoránka, zahuštění solamylem, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Administrátor
-
Gyros ve smetanové omáčce
Kuřecí naložená prsíčka se smetanovou omáčkou kuřecí prsíčka, kuřecí s marinádou, smetanová omáčka, kuřecí maso, pórek, petrželová nať, smetana, domácí recept, těstoviny, rýže, rychlý recept, česká kuchyně, kuřecí na pánvi, kuřecí s těstovinami, omáčka, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 30min
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Holandský řízek
Mleté maso se sýrem. mleté maso, mleté maso se sýrem, holandské řízky, sýrové placičky, mleté maso se strouhankou, mleté maso v trojobalu, bramborová kaše, domácí recept, smažené řízky, recepty s mletým masem, česká kuchyně, masové řízky, řízky se sýrem, vaření, jídlo, smažené placičky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Hovězí guláš
Klasický guláš klasický guláš, hovězí guláš, guláš s rajčatovým protlakem, guláš s česnekem, mletá paprika, houskový knedlík, česká kuchyně, domácí guláš, guláš s majoránkou, dušené maso, český guláš, gulášová omáčka, paprikový guláš, vaření, jídlo, tradiční guláš, guláš s knedlíkem- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová














