Recepty na Příprava masa

Příprava voňavých pokrmů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.

Řazení dle:
V A
  • Bůčková roláda

     - Bůčková roláda.jpg
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Roláda z bůčku, plněná houbami, špenátem a vejci bůčková roláda, vepřový bůček, roláda, plněná roláda, houby, špenát, vejce, česká kuchyně, tradiční recept, domácí recept, pečené maso, bůček, masová roláda, roláda s houbami, roláda se špenátem, nedělní oběd, knedlík, zelí, pečeně, jídlo, vaření
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bylinková roláda na zelenině

     - Bylinková roláda na zelenině.jpg
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Vepřová roláda plněná bylinkovou směsí vepřová roláda, plněná roláda, bylinková směs, vepřové maso, tymián, petrželka, řeřicha, kopřiva, saturejka, jarní cibulka, česnek, česká kuchyně, domácí recept, pečené maso, tradiční jídlo, bylinky, vepřová pečeně, maso s bylinkami, recept, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bylinkové špízy

     - Bylinkové špízy.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Kuřecí pochoutka z grilu Kuřecí pochoutka z grilu Ingredience: 600 g kuřecího masa (prsa nebo stehenní řízky) Sůl, pepř podle chuti 3 lžíce oleje 2 lžíce citronové šťávy 1 lžička nasekaného tymiánu 1 lžička nasekané šalvěje 1 lžička oregana Dřevěné špejle (namočené ve vodě alespoň 30 minut) Postup: Příprava masa: Kuřecí maso omyj, osuší a nakrájej na větší, přibližně stejně velké kousky. Osol a opepři. Marináda: V misce smíchej olej, citronovou šťávu a nasekané bylinky (tymián, šalvěj, oregano). Do této směsi vlož maso, promíchej, přikryj a nech marinovat do druhého dne v lednici. Grilování: Namočené špejle napichuj střídavě s kousky masa. Griluj na středně rozpáleném grilu ze všech stran dozlatova. Během grilování potírej zbytkem marinády pro šťavnatější výsledek. Podávání: Podávej s čerstvou zeleninou, pečenými brambory nebo bylinkovým dipem. Tip: Můžeš přidat i kousky zeleniny (např. papriku nebo cibuli) mezi maso na špejli — dodají špízům barvu i chuť.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bylinkový steak

     - Bylinkový steak.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Grilovaný hovězí steak grilovaný steak, hovězí steak, grilování, hovězí maso, tymián, limetková šťáva, marináda, steak, letní recept, barbecue, gril, maso na grilu, jednoduchý recept, česká kuchyně, domácí recept, steak na grilu, vaření, jídlo, Romča Langerová, recept
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • CHILLI CON CARNE

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Kuřecí chilli con carne od Romča Langerová kuřecí chilli, chilli con carne, kuře, mleté maso, kuřecí maso, fazole, kukuřice, rajčata, Romča Langerová, pálivé jídlo, pikantní recept, mexická kuchyně, domácí recept, rychlé jídlo, oběd, večeře, chilli, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Chilli jehly

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Pikantní grilované kuřecí grilované kuře, kuřecí maso, pikantní kuře, chilli, kokosové mléko, grilování, kuřecí špízy, špízy, letní recept, barbecue, gril, pikantní recept, šalotka, asijská kuchyně, jednoduché jídlo, domácí recept, kuřecí marináda, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Chlapácká krkovice

     -
    Hodnocení receptu je 3.60Hodnocení receptu je 3.60Hodnocení receptu je 3.60Hodnocení receptu je 3.60Z celkového počtu 5
    Pikantní pečená krkovice pikantní krkovice, pečená krkovice, vepřová krkovice, krkovice na bylinkách, hořčice, česnek, rozmarýn, tymián, bylinková marináda, česká kuchyně, domácí recept, maso, pečené maso, vepřové maso, tradiční jídlo, brambory, nedělní oběd, recept, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Hovězí kousky se zeleninou hovězí maso, hovězí kousky, hovězí se zeleninou, lečo, papriky, hrášek, dušené maso, česká kuchyně, tradiční recept, domácí jídlo, jednoduchý recept, hovězí recept, maso, zeleninové jídlo, omáčka, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Citronovo-tymiánové kuře

     - foto: Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 3.33Hodnocení receptu je 3.33Hodnocení receptu je 3.33Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Kuřecí špalíčky s aroma citronu a tymiánu. Výborné s bramborovým knedlíkem či rýží. Autor: Romča Langerová kuřecí špalíčky, kuře, citron, tymián, pečené kuře, kuřecí maso, Romča Langerová, česká kuchyně, bylinkové maso, bílé víno, chilli, máslo, domácí recept, tradiční jídlo, jednoduchý recept, pečené maso, bramborový knedlík, rýže, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
  • Debrecínská hovězí pečeně

     - Debrecínská hovězí pečeně.jpg
    Hodnocení receptu je 2.83Hodnocení receptu je 2.83Hodnocení receptu je 2.83Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí maso se slaninou a párkem. hovězí maso, hovězí se slaninou, hovězí s párkem, pečené maso, slanina, párky, rajčatový protlak, omáčka, česká kuchyně, tradiční recept, domácí jídlo, pečené maso s omáčkou, dušené maso, masa v omáčce, houskový knedlík, rýže, vaření, jídlo, recept
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Dietní guláš

     - Dietní guláš.jpg
    Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Dietní vepřový guláš s kedlubnem, pórkem a rajčetem vepřový guláš, dietní guláš, guláš s kedlubnem, guláš s pórkem, rajčata, vepřové maso, česká kuchyně, zdravý guláš, recept na guláš, zeleninový guláš, domácí jídlo, tradiční guláš, brambor, kedluben, pór, guláš s bramborem, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Domažlické vepřové ragú

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kostky vepřového plecka s hráškem a okurkou vepřové plecko, hrášek, okurky, vepřové maso, česká kuchyně, tradiční recept, smetanová omáčka, paprikový guláš, domácí jídlo, vepřové s hráškem, vepřové s okurkou, omáčka, vařená vejce, příloha, recept, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta
Řazení dle:
V A


Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!