Recepty na Vepřové maso
Máte rádi vepřové? Pokud ano, nacházíte se ve správné sekci, kde se můžete seznámit s recepty a návody jak připravit, upéct či uvařit různé části vepřového masa. Recepty na úpravu vepřového masa přidáváme postupně a tak v naši on-line kuchařce stále přibývají nové.
-
Třetinkový guláš
Od každého trochu-maso kuřecí, vepřové, klobása, brambor, mrkev masový guláš s klobásou, kuřecí a vepřové maso recept, guláš s bramborem a zeleninou, rychlý domácí guláš, smíšené maso recept, klobásový guláš, rodinný guláš na pánev, český gulášový recept, hustý guláš z více druhů masa, jednoduchý guláš s brambory, guláš s mrkví a cibulí, polévka do guláše sáček, jídlo z jednoho hrnce, dušené maso se zeleninou, pepřový guláš, levný guláš na všední den, teplá večeře z masa, recept na masový kotlík, domácí guláš s pečivem- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Úpický řízek
Vepřový smažený řízek, kysané zelí dušené, houskový knedlík vepřový smažený řízek recept, trojobal řízky, klasický český řízek, dušené kysané zelí, zelí s cibulkou recept, houskový knedlík domácí, kynuté knedlíky recept, tradiční česká kuchyně, nedělní oběd recepty, český řízek se zelím, maso knedlo zelo variace, vepřové maso smažené, české přílohy knedlík, domácí knedlíky postup, řízek a zelí kombinace, recept na kysané zelí, typický český oběd, jídlo pro rodinu klasika, nejlepší řízek smažený, české recepty s vepřovým- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Valašský biftek
Mleté maso se strouhaným bramborem Mleté maso se strouhaným bramborem POSTUP: Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vejce, najemno nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, nastrouhané brambory (zbavené přebytečné tekutiny) a majoránku. Vše pečlivě promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Ze směsi tvarujeme malé placičky a smažíme je na oleji z obou stran dozlatova. Na druhé pánvi opečeme plátky anglické slaniny a usmažíme volská oka. Podáváme společně – placičky z mletého masa, slaninu a volské oko navrch.- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Vařené uzené maso
Uzená krkovička s bramborovou kaší uzená krkovička recept, uzené maso s kaší, bramborová kaše klasická, uzené s cibulkou, recepty z uzeného masa, česká kuchyně uzené, krkovička vařená, jednoduchý oběd z uzeného, bramborová příloha recept, uzené maso na talíři, domácí bramborová kaše, rychlé české recepty, tradiční česká jídla, pohodlné vaření s uzeným, uzené maso a křen, oběd pro rodinu, recepty se smaženou cibulkou, vařená krkovička podávání, české recepty s brambory, uzená klasika- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 30min
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Vepřo-knedlo-zelo
Zlatá česká klasika. pečené vepřové maso recept, bůček v troubě, vepřové plecko pečené, krkovička na kmínu, česká pečená klasika, tradiční české maso, maso s česnekem a cibulí, nedělní oběd český, knedlo vepřo zelo variace, domácí pečená pečínka, vepřové maso na plechu, šťavnaté vepřové do trouby, jednoduchý recept z vepřového, klasické české přílohy, pečené maso krok za krokem, vepřové pro rodinu, české tradiční jídlo, maso se zelím recept, kmín v české kuchyni, nejlepší české recepty- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Vepřová kotleta na pivě
Štavnaté vepřové masíčko šťavnaté vepřové maso, vepřové plátky na pivu, maso se slaninou recept, solamyl na maso, vepřové z trouby, české recepty z vepřového, jednoduché maso v pekáčku, rychlé vepřové plátky, vepřové pečené s pivem, domácí pečínka recept, šťavnaté maso na oběd, tradiční česká kuchyně maso, vepřové s pivem postup, masové recepty do trouby, snadná večeře z vepřového, grilovací koření na maso, rodinné recepty maso, recepty na slanině, maso na šťávě česká kuchyně, jednoduché a chutné vepřové- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Vepřová panenka Argentina
Vepřová panenka s kořením argentina vepřová panenka recept, panenka na pánvi, medailonky z panenky, koření argentina recepty, šťavnatá vepřová panenka, steak z panenky, maso z trouby postup, rychlá panenka recept, argentinská panenka koření, marinovaná panenka přes noc, jemné vepřové maso, gurmánská panenka, panenka s pepřem, jednoduché maso na večeři, moderní česká kuchyně, panenka pečená v troubě, luxusní vepřové jídlo, panenka pro návštěvu, medailonky krok za krokem, nejlepší recepty z panenky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 30min
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Vepřová panenka na zelenině
Vepřová panenka od Romči Langerové vepřová panenka recept, panenka se zeleninou, gyros panenka, panenka na pánvi, rychlá panenka recept, česká kuchyně panenka, panenka s omáčkou, vepřová panenka se zeleninou, restovaná zelenina s masem, vepřové maso rychlé, domácí panenka recepty, panenka na gyros koření, panenka s worcesterem, panenka se sojovou omáčkou, jednoduché jídlo z panenky, šťavnaté medailonky recept, rodinné obědy česká kuchyně, panenka s rýží, panenka s hranolkami, moderní recepty z vepřového- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Romča Langerova
-
Vepřová panenka Wellington
Delikatesní vepřová panenka obalená listovým těstem s dalšími přísadami. Ideální k bramborové kaši. Autor: Romča Langerová vepřová panenka wellington, panenka v listovém těstě, vepřový wellington recept, panenka se slaninou, slavnostní panenka recept, pečená panenka v troubě, luxusní vepřová panenka, maso v listovém těstě, panenka s hořčicí, žampionová směs s ořechy, recepty Romča Langerová, nedělní oběd panenka, moderní česká kuchyně maso, panenka krok za krokem, vepřová panenka na slavnost, recept panenka s bylinkami, nejlepší panenka recepty, panenka s bramborovou kaší, snadný wellington doma, delikatesní vepřové maso- Obtížnost:
- 3
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Návštěva
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Romča Langerova
-
Vepřová pečeně se smetanou
Pečená vepřová plec (kýta) pečená vepřová plec recept, vepřová kýta v troubě, plecko pečené se smetanou, vepřové maso na cibuli, cibulová šťáva k masu, česká pečeně recept, maso pečené na víně, jednoduchá pečená kýta, jemná vepřová pečínka, tradiční české maso, vepřové s brambory, nedělní oběd vepřové, pomalé pečení vepřového, domácí pečená plec, smetanová pečeně, vepřové pro rodinu, recepty z kýty, česká kuchyně v troubě, šťavnaté vepřové pečené, plecko na výpeku- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Vepřová roláda
Vepřová roláda plněný tatarákem vepřová roláda recept, roláda plněná tatarákem, tatarský biftek do rolády, hovězí tatarák náplň, vepřová roláda pečená, česká masová roláda, roláda s medvědím česnekem, masové rolády recepty, moderní česká kuchyně maso, vepřové maso s náplní, pečená roláda v troubě, slavnostní roláda recept, hovězí maso syrové v receptu, roláda s rýží náplní, domácí pečená roláda, vepřová kuchyně recepty, omáčka ze zakysané smetany, masová směs do rolády, recept na nedělní oběd, tradiční české maso pečené- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Vepřová roláda s nádivkou
Nádivka s jablky ve vepřové roládě vepřová roláda s nádivkou, roláda s jablky recept, jablečná nádivka do masa, vepřová roláda krok za krokem, slavnostní roláda recept, pečená roláda v troubě, české maso s nádivkou, nádivka z rohlíků a jablek, roláda s ovocem, vepřové maso pečené, jemná nádivka do masa, sváteční recepty české, roláda s bylinkami, bylinková nádivka recept, nadýchaná nádivka z bílků, roláda s jablky a rohlíky, domácí pečená roláda, tradiční české rolády, nádivka do vepřového masa, nejlepší roláda recept- Obtížnost:
- 3
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Velikonoce
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová














