Recept na Vepřová roláda s nádivkou

přidal(a) Iveta Kotalová
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 3
Doba přípravy: do 2hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Velikonoce
: Běžný den
Vepřová roláda s nádivkou

Ingredience pro recept

800 gplát vepřového masa
sůl
pepř
5 ksrohlíku
3 ksjablka
4 ksvejce
1 svazekčerstvých bylinek
2 kscibule šalotky
0,5 kelímkusmetany ke šlehání
špetkamuškátového květu
150 gmásla
grilovací koření
masový vývar
Nádivka s jablky ve vepřové roládě

Plát masa naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Rohlíky a jedno oloupané jablko rozkrájíme na menší kostičky, přidáme žloutky, nasekané bylinky a šalotku, smetanu a podle chuti osolíme, přidáme muškátový květ a nakonec do směsi opatrně vmícháme sníh z bílků. Plát naplníme směsí, zatočíme, svážeme a roládu přendáme do vyššího pekáčku s rozpuštěným máslem, přidáme osminky jablek a maso posypeme grilovacím kořením. Přilijeme trochu vývaru a pečeme pod pokličkou zhruba 60 minut, pravidelně poléváme výpekem. Pak sundáme poklici a dopečeme dozlatova.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!