Recept na Vepřová roláda

přidal(a) Iveta Kotalová
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 2hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Vepřová roláda

Ingredience pro recept

1 kgplát vepřového masa
sůl
mletý černý pepř
300 gtatarského bifteku
1 hrnekvařené rýže
1 hrstlistů medvědího česneku
mletá paprika
1 kscibule
1 lžícehladké mouky
1 kszakysané smetany
Vepřová roláda plněný tatarákem

Plát vepřového masa rozložíme, osolíme a opepříme, na maso položíme váleček masové směsi, do které jsme krátce předtím vmíchali hrnek uvařené rýže. Váleček hovězí směsi posypeme nasekanými listy medvědího česneku, plát pevně srolujeme a převážeme režnou nití. Roládu na povrchu potřeme mletou červenou paprikou, položíme na plech, podlijeme vývarem a pečeme s nahrubo nakrájenou cibulí zhruba 90 minut, ke konci sundáme poklici a dopečeme dozlatova. Šťávu z výpeku propasírujeme, zahustíme lžící mouky a necháme 10 minut povařit, pak zjemníme zakysanou smetanou. Podáváme s rýží nebo bramborem.

Masová směs-tatarský biftek: mleté syrové hovězí maso, worcester, sůl, pepř, žloutek, česnek, cibule.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!