Recept na Vepřo-knedlo-zelo

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 13. Květen 2012
5/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Vepřo-knedlo-zelo 1
  • Vepřo-knedlo-zelo - Vepřo-knedlo-zelo-příprava

Ingredience pro recept

1.00 kgvepřového masa
1.00 kscibule
2.00 stroužkyčesneku
0.00 sůl
0.00 kmín
Zlatá česká klasika.

Vepřové maso (bůček, plecko, krkovičku) opláchneme ve studené vodě, vložíme do pekáče,ze všech stran osolíme, posypeme kmínem případně kořením na pečená masa. Cibuli oloupene a nakrájíme na kostičky, které nasypeme na maso. Přikáme také oloupaný a nakrájemý česnek. Podlijeme vodou, přiklopíme a dáme péci cca 1-1,5hod při 220st.

Při pečení obracíme a poléváme výpekem, případně podléváme vodou. Před dopečením odkryjeme a necháme maso na povrchu opéci.

Podáváme s houskovým nebo jiným knedlíkem, případně s vařenými brambory. Jako příloha se hodí vařené zelí (hlávkové, kysané, sterilované), kapusta nebo špenát.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Znojemské plátky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Znojemské plátky lze připravit z hovězí roštěné, vepřové kýty, kuřecího nebo krůtího masa.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    21. Květen 2012
  • Řízek plněný sýrem

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Plátky masa plněné sýrem a zelenivou
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    9. Září 2012
  • Pečené koleno

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečená dobrota nejlépe s křenem a hořčicí.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Prosinec 2012
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.