Recepty na Příprava masa

Příprava voňavých pokrmů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.

Řazení dle:
V A
  • Pečená husa

     -
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Tradiční hostina na svatého Martina.
    Obtížnost:
    2
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pečená kližka

     - foto-Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pečená kližka v hořticové omáčce. Autor: Romča Langerová
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Pečenáče ve víně

     -
    Hodnocení receptu je 2.75Hodnocení receptu je 2.75Hodnocení receptu je 2.75Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Smažený kapr naložený ve víně
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pečené koleno

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pečená dobrota nejlépe s křenem a hořčicí.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pečené kuře

     -
    Hodnocení receptu je 4.67Hodnocení receptu je 4.67Hodnocení receptu je 4.67Hodnocení receptu je 4.67Hodnocení receptu je 4.67
    Jednoduchý a chutný recept na vepřové kousky na kari. Naučte se připravit šťavnaté vepřové maso s kari kořením, cibulí a přílohou podle vašeho výběru. Ideální oběd nebo večeře pro celou rodinu.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pečené maso s hráškem

     - foto-Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečené maso s hráškem a plněnými žampiony od Romči Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Pečený jelitový prejt

     -
    Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Hodnocení receptu je 2.50Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Zabijačková pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pepřový guláš

     -
    Hodnocení receptu je 2.33Hodnocení receptu je 2.33Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pikantní guláš na pepři
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pikantní játra

     - foto-Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pikantní vepřová játra podle Romčí Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Pikantní klobásky

     -
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Grilované pikantní klobásy v marinádě
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pikantní krkovička

     -
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Vepřová krkovička s cibulí a hořčicí
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pikantní kuřecí játra

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pikantní drůbeží játra s rýží.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
Řazení dle:
V A


Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!