Recept na Pikantní krkovička

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
1 komentář
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Pikantní krkovička
  • Pikantní krkovička -

Ingredience pro recept

4 plátkyvepřové krkovice
sůl
ďábelské koření
2 lžícepikantní hořčice
hladká mouka
olej
1 kscibule
Vepřová krkovička s cibulí a hořčicí

Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, posypeme ďábelským kořením, potřeme pikantní hořticí a poprášíme moukou. Poté je na oleji zprudka z obou stran opečeme a uložíme do pekáčku. Cibuli nakrájíme na proužky a nasypeme na maso. Do výpeku přidáme trochu vody a lžíci hořtice, provaříme a nalijeme na maso. Pekáček přiklopíme a dáme do trouby péci při 200st.C cca 1 hod.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: janatka16. května 2013 ve 11:37
    Dnešní oběd,rychlý,chutný,posypala jsem ještě před dopečením sýrem!!U nás hranolky a zeleninka grilovaná.

Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!