Recepty na Příprava masa
Příprava voňavých pokrmů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.
-
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně s hráškem a mrkví jehněčí pečeně, jehněčí maso, pečené jehněčí, hrášek, mrkev, pečeně s zeleninou, česnek, tymián, pečené maso, tradiční recept, domácí jídlo, česká kuchyně, brambory, pečené maso s zeleninou, masové recepty, příloha k masu, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kachna na jablkách
Pečená kachna - tradiční oběd na Svatého Štěpána (26.12.). pečená kachna, kachna na Svatého Štěpána, tradiční oběd, kachna s jablky, pečené maso, kmín, dušené zelí, knedlíky, česká kuchyně, pečené jablka, víno na pečení, domácí recept, pečená kachna s knedlíkem, masové jídlo, vánoční jídlo, sváteční oběd, vaření- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Vánoce
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kachna na kmíně
-
Kachna na švestkách
Pečená kachna se švestkami pečená kachna, kachna se švestkami, kachna s ovocem, sušené švestky, med, pomerančová šťáva, skořice, tymián, česká kuchyně, domácí recept, pečené maso, sváteční oběd, vánoční recept, kachna s knedlíkem, pečená kachna s jablky, tradiční jídlo, pečení, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 2
- Pro koho
- Ostatní
- Doba přípravy
- více jak 2hod
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kachní prsíčka
Šťavnatá sváteční pečeně. kachní prsa, pečená kachna, sváteční pečeně, kachna s broskvemi, bílé víno, provensálské koření, bramborové noky, domácí recept, sváteční oběd, česká kuchyně, kachní maso, maso s ovocem, sladko-slaná kombinace, kachna na víně, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Vánoce
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kanadské kuře
Pikantní sladkokyselé kuře pikantní kuře, sladkokyselé kuře, pečené kuře, kuře v marinádě, worcester, chilli, citron, máslo, kečup, domácí recept, česká kuchyně, pečené maso, rychlý oběd, kuřecí maso, kuře na medu, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta
-
Kančí na červeném víně
Kančí maso na víně od Nikoly Behenské kančí maso, kančí guláš, maso na víně, červené víno, Nikola Behenská, divočina, kančí kýta, dušené maso, česká kuchyně, domácí recept, sváteční oběd, masový pokrm, pečeně, hovězí guláš, bramborová kaše, knedlík, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kapr na kmíně
DIA pečený kapr na kmíně kapr, pečený kapr, kapr na kmíně, DIA recept, diabetický recept, ryba v troubě, zdravé vaření, česká kuchyně, rybí maso, citronová šťáva, máslo, dietní jídlo, domácí recept, ryba bez cukru, zdravý oběd, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 30min
- Pro koho
- Dietní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kapr v mandlích
Smažený kapr smažený kapr, kapr v mandlích, vánoční kapr, ryba v trojobalu, kapr recept, česká kuchyně, kapr na česneku, mandlový obal, smažená ryba, vánoční recept, sváteční jídlo, rybí maso, domácí recept, citronová šťáva, kapr na pánvi, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kapr v medové krustě
Vánoční kapr v netradiční úpravě. vánoční kapr, pečený kapr, kapr s medem, kapr s ořechy, netradiční kapr, ryba na Vánoce, kapr v troubě, vlašské ořechy, medová ryba, citronová šťáva, sváteční recept, česká kuchyně, domácí recept, vánoční jídlo, pečený kapr recept, rybí maso, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Vánoce
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kapucínský guláš
Vepřový guláš se žampiony vepřový guláš, guláš se žampiony, vepřové maso, žampiony, česká kuchyně, gulášový recept, dušené maso, domácí recept, masox, rajský protlak, cibule, česnek, majoránka, klasický guláš, guláš s houbami, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Karlos se zeleninou
Hovězí guláš se zeleninou hovězí guláš, guláš se zeleninou, hovězí maso, guláš s mrkví, guláš s celerem, jarní cibulka, česká kuchyně, domácí recept, dušené maso, hovězí kližka, masox, tradiční guláš, guláš s knedlíkem, zeleninový guláš, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová














