Recepty na Suroviny

Řazení dle:
V A
  • Bazalka

     - bazalka.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Bazalky jsou stálezelené rostliny nebo keře s aromatickou vůní. Její nať se využívá jak v léčitelství tak k dochucení jídel.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta
    Publikováno
    29. Srpen 2015
  • Brusinka

     - brusinka.jpg
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Brusinka je velmi nízký polokeřík,značně větvitý a vždy zelený. Využívají se její listy a zralé červené plody-bobule. Na našem území jsou však chráněné, protože se vyskytují poměrně vzácně. Proto se používají brusinky i jiné brusnice pěstované, nejčastěji z dovozu.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta
    Publikováno
    29. Srpen 2015
  • Fenykl obecný

     - fenykl.jpg
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Fenykl je podobný kopru, zpravidla dvouletá nebo vytrvalá bylina. Využívají se jeho plody, které jsou zdraví prospěšným kořením.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    9. Srpen 2015
  • Goji

     - Goji.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Genes Media
    Publikováno
    12. Únor 2015
  • Heřmánek pravý

     - heřmánek.jpg
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Heřmánek je jednoletá bylina. Sbírá se květ s krátkou stopkou.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta
    Publikováno
    9. Srpen 2015
  • Majoránka zahradní

     - majoranka.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Majoránka zahradní je převážně jednoletá bylina. Její nať se používá jak v kuchyni tak i v léčitelství
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    9. Srpen 2015
  • Mouka

     - mouka.jpg
    Hodnocení receptu je 2.00Hodnocení receptu je 2.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Genes Media
    Publikováno
    12. Únor 2015
  • Rebarbora

     - rebarbora.jpg
    Hodnocení receptu je 2.00Hodnocení receptu je 2.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Rebarbora-reveň je statná vytrvalá rostlina s mohutným oddenkem kterého využíváme v léčitelství a velkými šťavnatými dlouze řapíkatými listy které používáme v kuchyni
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta
    Publikováno
    29. Srpen 2015
  • Vejce

     - vejce.jpg
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Genes Media
    Publikováno
    12. Únor 2015
Řazení dle:
V A

d850.jpg
Období těhotenství je pro každou ženu velmi krásným obdobím. Je to čas, kdy se nastávající maminka těší na miminko a prožívá chvíle, kdy cítí, jak miminko roste a vyvíjí se.
Číst více
FB_ads_snadne_new01.jpg
Potřebujete peníze a sháníte nějakou online půjčku? Otestovali jsme za Vás několik nebankovních půjček.
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.