Hovězí maso

Řazení dle:
V A
  • Boloňské špagety

     - foto-Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Špagety s mletým masem a omáčkou podle Romči Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
    Publikováno
    17. Listopad 2013
  • Bylinkový steak

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Grilovaný hovězí steak
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hovězí kousky se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Březen 2013
  • Debrecínská hovězí pečeně

     -
    Hodnocení receptu je 3.33Hodnocení receptu je 3.33Hodnocení receptu je 3.33Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí maso se slaninou a párkem.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    23. Září 2012
  • Guláš mistra uzenáře

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hobězí guláš s klobásou, anglickou a paprikou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    15. Květen 2013
  • Guláš s houbami

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hovězí guláš s houbami
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    11. Květen 2013
  • Guláš z trouby

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční guláš připravený netradičně.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    24. Říjen 2012
  • Hovězí guláš

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Klasický guláš
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    6. Duben 2013
  • Hovězí guláš na pivě

     - foto-Ludmila Janoušková
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hovězí guláš na pivě s petrželovým knedlíkem. Autor: Ludmila Janoušková
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    27. Únor 2015
  • Hovězí guláš pražského fiakristy

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hovězí guláš doplněný vejcem, okurkem a párkem
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    6. Duben 2013
  • Hovězí líčka na černém pivu

     - foto-Ludmila Janoušková
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hovězí líčka od paní Ludmily Janouškové
    Obtížnost:
    1
    Pro koho
    Ostatní
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    12. Listopad 2013
  • Hovězí po zahradnicku

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    DIA zadní hovězí maso se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Dietní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Březen 2013
Řazení dle:
V A
aCE3A5234 - MALÁ.JPG
Potěšte svého miláčka nebo svého blízkého nezapomenutelným zážitkem. Neváhejte a objednejte pro ně kurz vaření. Ateliér Ola Kala připravuje pro své klienty výjimečné kurzy vaření.
Číst více
vcela-165889.jpg
Včela medonosná je nejvíce hospodářsky využívanou včelou mezi svým druhem. Uvědomujeme si ale, co všechno nám poskytuje a co pro ní dělá člověk? Hlavním produktem včel je med - to
Číst více