Warning: Unexpected character in input: ' in /home/domains/maminyrecepty.cz/web/public/www/app/produktModule.php on line 80 Bylinkový steak | Recepty

Recept na Bylinkový steak

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 1. Červen 2013
5/5
   ( 1 hlasů)
1 komentář
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Ingredience pro recept

4 kshovězího roštěnce po 200g
sůl
2 lžičkydrcený barevný pepř
1 kslimetkové šťávy
6 lžicolivového oleje
1 svazekčerstvý tymián
Grilovaný hovězí steak

Očištěné a omyté maso osušíme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi limetkové šťávy a oleje, přidáme několik větviček tymiánu a necháme do druhého dne odležet. Pak maso vložíme na rozpálený gril, necháme zatáhnout a grilujeme pozvolna na mírném ohni. Během grilování potíráme větvičkou tymiánu namočenou do směsi oleje a limetkové šťávy.

 




Komentáře

Přidat nový komentář


  • Autor: Marek02. března 2018 ve 15:33
    Chtělo by to nějakou fotečku steaku a taky další recepty na steaky :-)

Podobné recepty

  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí kousky se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Březen 2013
  • Plněná paprika

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Paprika plněná mletým masem s rajskou omáčkou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Srpen 2013
  • Hovězí líčka na černém pivu

     - foto-Ludmila Janoušková
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí líčka od paní Ludmily Janouškové
    Obtížnost:
    1
    Pro koho
    Ostatní
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    12. Listopad 2013

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!