Recept na Hovězí guláš na pivě

přidal(a) Administrátor
datum: 27. Únor 2015
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Hovězí guláš na pivě

Ingredience pro recept

sádlo
5 kscibule
3 stroužkyčesneku
1 kghovězí přední
sůl
mletý černý pepř
4 lžícegulášového koření
2 lžícerajského protlaku
2 sklenicepiva
2 kspapriky
1 kschilli paprička
2 ksnakládaných okurek
škrobová moučka
majoránka
Hovězí guláš na pivě s petrželovým knedlíkem. Autor: Ludmila Janoušková

Na sádle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a také orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme gulášové koření, protlak, podlejeme pivem a dusíme do poloměkka. Během dušení podléváme dle potřeby vývarem. Poté přidáme nakrájené papriky, chilli papričku a okurky nakrájené napůlkolečka. Když je maso měkké zahustíme škrobovou moučkou a dochutíme majoránkou.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí kousky se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Březen 2013
  • Bylinkový steak

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Grilovaný hovězí steak
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Plněná paprika

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Paprika plněná mletým masem s rajskou omáčkou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Srpen 2013