Recept na Hovězí guláš pražského fiakristy

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 6. Duben 2013
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Hovězí guláš pražského fiakristy

Ingredience pro recept

4 lžíceoleje
3 kscibule
800 ghovězí kližky
1 lžičkamleté sladké papriky
1 lžičkamleté pálivé papriky
4 lžícerajského protlaku
sůl
mletý černý pepř
2 lžícehladké mouky
4 ksvejce na tvrdo
2 ksnakládané okurky
8 ksdietních párků
Hovězí guláš doplněný vejcem, okurkem a párkem

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme na ni nakrájené a opláchnuté maso. Pečeme na cibuli tak dlouho až změní barvu. Přidáme obojí mletou papriku, rajčatový protlak, osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou a občas podlejeme a mícháme. Když je maso téměř měkké, vydusíme základ na šťávu, zaprášíme moukou, promícháme a osmažíme. Teprve potom základ zalijeme vodou nebo vývarem a šťávu znovu chvíli povaříme. Před podáváním ozdobíme guláš na kostičky nakrájeným vejce, sladkokyselými okurkami a na troše tuku opečenými párky. Pokrm můžeme podávat a vařenými brambory či s dušenou rýží nebo s různými druhy těstovin.

 


Převod VHS kazet, 8mm filmů, diapozitivů a negativů




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Hovězí ptáček s jemnou chutí kávy

     - foto Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí maso plněné vejcem, okurkem, klobáskou a slaninou s příchutí kávy. Autor Romča Langerová
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
    Publikováno
    6. Březen 2016
  • Roštěná na zelenině

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí masíčko - roštěná
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    2. Únor 2013
  • Hovězí v kořeněné hořčici

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pikantní pečené hovězí maso
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Únor 2013

Partneři webu s recepty:



Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz



Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.



Získejte slevy až 30% na AVON produkty , dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc. Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí..



Široká nabídka Holandských krmiv Bardog


Bytový textil v nejrůznějších vzorech a hlavně krásné záclony můžete objednávat v e-shopu DANTE.


Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!