Recept na Hovězí guláš pražského fiakristy

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 6. Duben 2013
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Hovězí guláš pražského fiakristy

Ingredience pro recept

4 lžíceoleje
3 kscibule
800 ghovězí kližky
1 lžičkamleté sladké papriky
1 lžičkamleté pálivé papriky
4 lžícerajského protlaku
sůl
mletý černý pepř
2 lžícehladké mouky
4 ksvejce na tvrdo
2 ksnakládané okurky
8 ksdietních párků
Hovězí guláš doplněný vejcem, okurkem a párkem

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme na ni nakrájené a opláchnuté maso. Pečeme na cibuli tak dlouho až změní barvu. Přidáme obojí mletou papriku, rajčatový protlak, osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou a občas podlejeme a mícháme. Když je maso téměř měkké, vydusíme základ na šťávu, zaprášíme moukou, promícháme a osmažíme. Teprve potom základ zalijeme vodou nebo vývarem a šťávu znovu chvíli povaříme. Před podáváním ozdobíme guláš na kostičky nakrájeným vejce, sladkokyselými okurkami a na troše tuku opečenými párky. Pokrm můžeme podávat a vařenými brambory či s dušenou rýží nebo s různými druhy těstovin.

 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí kousky se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Březen 2013
  • Bylinkový steak

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Grilovaný hovězí steak
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Plněná paprika

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Paprika plněná mletým masem s rajskou omáčkou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Srpen 2013


Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.