Recept na Guláš z trouby

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 24. Říjen 2012
5/5
   ( 4 hlasů)
3 komentáře
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Guláš z trouby 1
  • Guláš z trouby - příprava
  • Guláš z trouby - příprava
  • Guláš z trouby - příprava

Ingredience pro recept

1 kghovězího masa
3 kscibule
4 stroužkyčesneku
2 lžičkygulášového koření
3 lžičkymleté sladké papriky
1 lžičkamleté pálivé papriky
3 lžícesolamylu
2 kostkybujonu
kečup
sůl
1 lvody
Tradiční guláš připravený netradičně.

Cibuli nakráníme nadrobno, česnek nasekáme najemno. Vložíme do pekáče nebo kastrolu, přidáme maso nakrájené na kostky a ostatní ingredience. Bujon předem rozpustíme v teplé vodě. Zalijeme vodou, zamícháme, přiklopíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 250st. C. Pečeme cca 1-1,5hod.

Během pečení neotvíráme, nemícháme ani  n e k o u k á m e.

 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář


  • Autor: Alena02. srpna 2013 ve 16:57
    Od doby,kdy jsem udělala tento gulášek poprvé,tak manžel už jinak připravovaný nechce.A pokud někde přijde řeč na guláše,tak mě tento všude vychlalusje :-) Jinak není vůbec těžký,je hned přichystaný a kromě nože a prkýnka ani neušpiním pořádně nádobí :-) :-)
  • Autor: Jan Straka24. června 2015 ve 19:16
    Kdo dává do guláše masox nebo bujon . Je asi z jiné planety. Jenda
  • Autor: Pepa29. března 2013 ve 13:00
    Výborná bašta :)

Podobné recepty

  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí kousky se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Březen 2013
  • Bylinkový steak

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Grilovaný hovězí steak
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Plněná paprika

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Paprika plněná mletým masem s rajskou omáčkou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Srpen 2013