Recept na Omáčka z fazolových lusků
Ingredience pro recept
| 1/2 sáčku | mražených fazolových lusků |
| 2 ks | středních brambor |
| 150 ml | mléka |
| cukr | |
| ocet | |
| sůl | |
| mletý černý pepř |
Fazolové lusky povaříme zhruba 5 minut v osolené vodě, scedíme je a ve vývaru uvaříme doměkka pokrájené brambory. Množství vývaru zredukujeme podle potřeby, přidáme mléko a promixujeme. Do hladké omáčky vložíme lusky a chvilku povaříme. Dochutíme cukrem, octem, solí a pepřem. Podáváme s bramborem a natvrdo uvařeným vejcem.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Jana18. června 2013 ve 11:25Vyzkousela jsem recept a celou omacku jsem vylila,,kombinace bramboru v omacke vubec nejde dohromady. Napad je to dobry ale nechutny.
- Autor: Štěpán26. června 2013 ve 10:18Já měl tuhle omáčku teď o víkendu a byla výborná!
Podobné recepty
-
Křenová omáčka
Dobrá omáčka k vařenému jazyku. omáčka ke jazyku, křenová omáčka, bešamel, vařený jazyk, uzený jazyk, česká kuchyně, domácí recept, křen, smetanová omáčka, bešamelový základ, vařené maso, omáčka s křenem, tradiční recept, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kuře v paprikové omáčce
Kuře s paprikou kuře s paprikou, kuře na paprice, kuřecí maso recepty, paprikové kuře, pečené kuře s paprikou, kuře v troubě, kuře ve vývaru, dušené kuře s paprikou, sladká paprika kuře, jednoduché kuřecí recepty, kuře s rýží, kuře s těstovinami, kuře na zelenině, kuře na másle, kuře v kastrolu, české recepty kuře, omáčka s paprikou, kuře do měkka, paprikové jídlo, rychlé kuřecí jídlo, domácí kuřecí recepty, kuře s barevnými paprikami, kuře pod pokličkou, tradiční kuřecí pokrm- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Játrová omáčka






