Recept na Fazolková omáčka
Ingredience pro recept
| 1 sklenice | nakládaných fazolek |
| 200 ml | smetany na vaření |
| 4-5 lžiček | hladké mouky |
| 0,5 hrnku | vody |
| sůl |
Nakládané fazolové lusky vlijeme i s nálevem do hrnce. (pokud jsou dlouhé nakrájíme nadrobno), přidáme trochu vody a vaříme 5-10 minut. Do uvařených fazolek nalejeme smetanu a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě nebo mléce. Krátce povaříme a dochutíme solí, octem a cukrem.
Podáváme s vařenými brambory, vejcem nebo vařeným hovězím masem.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Křenová omáčka
Dobrá omáčka k vařenému jazyku. omáčka ke jazyku, křenová omáčka, bešamel, vařený jazyk, uzený jazyk, česká kuchyně, domácí recept, křen, smetanová omáčka, bešamelový základ, vařené maso, omáčka s křenem, tradiční recept, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kuře v paprikové omáčce
Kuře s paprikou kuře s paprikou, kuře na paprice, kuřecí maso recepty, paprikové kuře, pečené kuře s paprikou, kuře v troubě, kuře ve vývaru, dušené kuře s paprikou, sladká paprika kuře, jednoduché kuřecí recepty, kuře s rýží, kuře s těstovinami, kuře na zelenině, kuře na másle, kuře v kastrolu, české recepty kuře, omáčka s paprikou, kuře do měkka, paprikové jídlo, rychlé kuřecí jídlo, domácí kuřecí recepty, kuře s barevnými paprikami, kuře pod pokličkou, tradiční kuřecí pokrm- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Játrová omáčka







