Recepty na Různé exotické maso
Víte jak správně uvařit klokana? Tedy měli jsme na mysli klokaní maso, které je opravdovou delikatesou. Nejen to ale i další mnohem tradičnější pokrmy například Jehněčí pečeně nebo Kančí na víně, králík, ale také jak připravit domácí klobásy. To vše v této kategorii ostatních receptů.
-
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně s hráškem a mrkví jehněčí pečeně, jehněčí maso, pečené jehněčí, hrášek, mrkev, pečeně s zeleninou, česnek, tymián, pečené maso, tradiční recept, domácí jídlo, česká kuchyně, brambory, pečené maso s zeleninou, masové recepty, příloha k masu, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Kančí na červeném víně
Kančí maso na víně od Nikoly Behenské kančí maso, kančí guláš, maso na víně, červené víno, Nikola Behenská, divočina, kančí kýta, dušené maso, česká kuchyně, domácí recept, sváteční oběd, masový pokrm, pečeně, hovězí guláš, bramborová kaše, knedlík, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Králík s pikantní omáčkou
Pikantní králičí pečínka od paní Nikoly Behenské králičí maso, králičí pečínka, Nikola Behenská, pečený králík, králík na cibuli, králík na česneku, česká kuchyně, domácí recept, pečené maso, slanina, kmín, masox, omáčka z výpeku, tradiční recept, sváteční oběd, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Marinovaný králík
Marinované králičí maso podle Romči Langerové marinovaný králík, králičí maso recept, romča langerová recept, králík s bůčkem, pečený králík, králík v marinádě, králík na vývaru, české recepty z králíka, králík na česneku, králík do zlatova, tradiční králičí maso, pečené maso recepty, králík v troubě, domácí recepty králík, králičí pečeně, králík s omáčkou, králičí maso doměkka, vydatné masové recepty, králík s cibulí a česnekem, králík na paprice varianta- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1,5hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Romča Langerova
-
Pikantní klobásky
Grilované pikantní klobásy v marinádě grilované klobásy, pikantní klobásy, klobásy v marinádě, grilování uzenin, klobásy na gril recept, marináda na klobásy, pikantní grilování, uzeniny na grilu, letní grilování recepty, jednoduché grilované recepty, pikantní marináda masová, klobásy s česnekem, klobásy s chilli, grilování chleba a klobásy, české grilovací recepty, rychlé grilovací jídlo, uzen- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Plněná jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně s nádivkou a glazovanou karotkou. jehněčí pečeně recept, jehněčí s nádivkou, glazovaná karotka, jehněčí maso pečené, jehněčí slavnostní recept, velikonoční jehněčí, jehněčí s vínem, jehněčí v pekáči, jehněčí s bylinkami, nádivka do masa, pečené jehněčí nádivka, karotka na másle, glazovaná mrkev recept, jehněčí delikatesa, francouzská kuchyně jehněčí, slavnostní pečeně, bylinkové jehněčí maso, měkké jehněčí recept, jehněčí ve víně, gurmánské jehněčí jídlo, maso pro sváteční stůl- Obtížnost:
- 3
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Velikonoce
- Doba přípravy
- více jak 2hod
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Smažené kůzlečí
Kůzlečí plátky v trojobalu kůzlečí plátky v trojobalu, kůzlečí maso recepty, smažené kůzlečí, kůzlečí řízky, kůzlečí hrudí recept, kůzlečí plecko úprava, tradiční trojobal maso, kůzlečí pokrmy česká kuchyně, obalované kůzlečí maso, vařené a smažené maso recept, domácí kůzlečí recepty, křehké kůzlečí maso, slavnostní kůzlečí pokrm, selská kuchyně kůzle, nejlepší recepty z kůzlete, kůzlečí řízek smažený, jídla z kůzlečího masa, rodinné recepty maso, maso v trojobalu recept, jemné kůzlečí plátky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Šoulet s uzeninou
Hrachový šoulet s uzeninou od Nikoly Behenské hrachový šoulet recept, šoulet s uzeninou, hrachový šoulet s kroupami, tradiční židovský šoulet, český šoulet recept, špekáčky v šouletu, zapékaný hrách s kroupami, Nikola Behenská recepty, hrách a kroupy recept, vydatná česká kuchyně, pokrmy z hrachu, levné jídlo z hrachu, zapékané luštěniny recept, šoulet v troubě, domácí šoulet krok za krokem, kroupy a uzenina, syté zimní jídlo, majoránkový šoulet, staročeské recepty, jednoduché luštěninové jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová










