Recept na Králík s pikantní omáčkou

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 16. Listopad 2013
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Králík s pikantní omáčkou

Ingredience pro recept

20 dkgslaniny
1 lžičkakmínu
1 paličkačesneku
1/8 ksmásla
1 kskrálík
sůl
mletý černý pepř
mletá paprika
2 kscibule
1 ksmasoxu
1 lžícehladké mouky
Pikantní králičí pečínka od paní Nikoly Behenské

Rozškvaříme si slaninu s celým kmínem, před koncem přidáme česnek na plátky a úplně na konec cca osminku másla a necháme už jen volně rozpustit. Maso osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Dáme do pekáčku a zalijeme výpekem ze slaniny. Hodně hustě zasypeme cibulí na půlkolečka. Zakryjeme a do druhého dne necháme v chladu uležet. Druhý den jen podlijeme vodou a přikryté dáme péct. Ke konci odkryjeme aby byla barvička. Když je maso měkké vyndáme ho a do štávy přidáme masox a rozpustíme. Nakonec lehce zaprášíme moukou.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kančí na červeném víně

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kančí maso na víně od Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Únor 2014
  • Plněná jehněčí pečeně

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Jehněčí pečeně s nádivkou a glazovanou karotkou.
    Obtížnost:
    3
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Velikonoce
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Březen 2013
  • Smažené kůzlečí

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Kůzlečí plátky v trojobalu
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Březen 2013
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.