Recepty na Seznam všech receptů

Řazení dle:
V A
  • Bůčková roláda

     - Bůčková roláda.jpg
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Roláda z bůčku, plněná houbami, špenátem a vejci bůčková roláda, vepřový bůček, roláda, plněná roláda, houby, špenát, vejce, česká kuchyně, tradiční recept, domácí recept, pečené maso, bůček, masová roláda, roláda s houbami, roláda se špenátem, nedělní oběd, knedlík, zelí, pečeně, jídlo, vaření
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Buritos mexicana

     - buritos-mexicana-011-300x225.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Mexické buritos jsou středně těžké na přípravu, ale výsledek stojí za to. Dobrou chuť!
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Dietní
    Pro koho
    Vegetariáni
    Příležitost
    Narozeniny
    Příležitost
    Oslava
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Bára Červenclová
  • Burské hvězdičky

     - Burské hvězdičky.jpeg
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Cukroví s burskými oříšky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bylinková roláda na zelenině

     - Bylinková roláda na zelenině.jpg
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Vepřová roláda plněná bylinkovou směsí vepřová roláda, plněná roláda, bylinková směs, vepřové maso, tymián, petrželka, řeřicha, kopřiva, saturejka, jarní cibulka, česnek, česká kuchyně, domácí recept, pečené maso, tradiční jídlo, bylinky, vepřová pečeně, maso s bylinkami, recept, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bylinkové brambory

     - Bylinkové brambory.jpg
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Šťouchané brambory s bylinkami
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bylinkové špízy

     - Bylinkové špízy.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Kuřecí pochoutka z grilu Kuřecí pochoutka z grilu Ingredience: 600 g kuřecího masa (prsa nebo stehenní řízky) Sůl, pepř podle chuti 3 lžíce oleje 2 lžíce citronové šťávy 1 lžička nasekaného tymiánu 1 lžička nasekané šalvěje 1 lžička oregana Dřevěné špejle (namočené ve vodě alespoň 30 minut) Postup: Příprava masa: Kuřecí maso omyj, osuší a nakrájej na větší, přibližně stejně velké kousky. Osol a opepři. Marináda: V misce smíchej olej, citronovou šťávu a nasekané bylinky (tymián, šalvěj, oregano). Do této směsi vlož maso, promíchej, přikryj a nech marinovat do druhého dne v lednici. Grilování: Namočené špejle napichuj střídavě s kousky masa. Griluj na středně rozpáleném grilu ze všech stran dozlatova. Během grilování potírej zbytkem marinády pro šťavnatější výsledek. Podávání: Podávej s čerstvou zeleninou, pečenými brambory nebo bylinkovým dipem. Tip: Můžeš přidat i kousky zeleniny (např. papriku nebo cibuli) mezi maso na špejli — dodají špízům barvu i chuť.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bylinkový steak

     - Bylinkový steak.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Grilovaný hovězí steak grilovaný steak, hovězí steak, grilování, hovězí maso, tymián, limetková šťáva, marináda, steak, letní recept, barbecue, gril, maso na grilu, jednoduchý recept, česká kuchyně, domácí recept, steak na grilu, vaření, jídlo, Romča Langerová, recept
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Carpaccio z červené řepy

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Carpaccio z červené řepy a cottage od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
  • Celerová pomazánka

     - foto-Michaela Sadovksá
    Hodnocení receptu je 3.25Hodnocení receptu je 3.25Hodnocení receptu je 3.25Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pomazánka z celeru a salámu od paní Michaely Sadovské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
  • Červená čočka s hranolkami

     - Červená čočka s hranolkami.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Směs čočky, hranolek a anglické slaniny.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Červené koblihy s raw čokoládou

     - 0014-300x225.jpg
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Barevné zdravé potěšení, nevšední kombinace surovin se znamenitou chutí.
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Dietní
    Pro koho
    Vegetariáni
    Příležitost
    Narozeniny
    Příležitost
    Oslava
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Bára Červenclová
  • České Tiramisu

     - České Tiramisu.jpeg
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Vyzkoušejte tiramusu po česku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
Řazení dle:
V A


Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!