Recepty na Seznam všech receptů
-
Bůčková roláda
Roláda z bůčku, plněná houbami, špenátem a vejci bůčková roláda, vepřový bůček, roláda, plněná roláda, houby, špenát, vejce, česká kuchyně, tradiční recept, domácí recept, pečené maso, bůček, masová roláda, roláda s houbami, roláda se špenátem, nedělní oběd, knedlík, zelí, pečeně, jídlo, vaření- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Buritos mexicana
-
Burské hvězdičky
-
Bylinková roláda na zelenině
Vepřová roláda plněná bylinkovou směsí vepřová roláda, plněná roláda, bylinková směs, vepřové maso, tymián, petrželka, řeřicha, kopřiva, saturejka, jarní cibulka, česnek, česká kuchyně, domácí recept, pečené maso, tradiční jídlo, bylinky, vepřová pečeně, maso s bylinkami, recept, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 2
- Doba přípravy
- do 2hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Bylinkové brambory
-
Bylinkové špízy
Kuřecí pochoutka z grilu Kuřecí pochoutka z grilu Ingredience: 600 g kuřecího masa (prsa nebo stehenní řízky) Sůl, pepř podle chuti 3 lžíce oleje 2 lžíce citronové šťávy 1 lžička nasekaného tymiánu 1 lžička nasekané šalvěje 1 lžička oregana Dřevěné špejle (namočené ve vodě alespoň 30 minut) Postup: Příprava masa: Kuřecí maso omyj, osuší a nakrájej na větší, přibližně stejně velké kousky. Osol a opepři. Marináda: V misce smíchej olej, citronovou šťávu a nasekané bylinky (tymián, šalvěj, oregano). Do této směsi vlož maso, promíchej, přikryj a nech marinovat do druhého dne v lednici. Grilování: Namočené špejle napichuj střídavě s kousky masa. Griluj na středně rozpáleném grilu ze všech stran dozlatova. Během grilování potírej zbytkem marinády pro šťavnatější výsledek. Podávání: Podávej s čerstvou zeleninou, pečenými brambory nebo bylinkovým dipem. Tip: Můžeš přidat i kousky zeleniny (např. papriku nebo cibuli) mezi maso na špejli — dodají špízům barvu i chuť.- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 30min
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Bylinkový steak
Grilovaný hovězí steak grilovaný steak, hovězí steak, grilování, hovězí maso, tymián, limetková šťáva, marináda, steak, letní recept, barbecue, gril, maso na grilu, jednoduchý recept, česká kuchyně, domácí recept, steak na grilu, vaření, jídlo, Romča Langerová, recept- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Carpaccio z červené řepy
-
Celerová pomazánka
-
Červená čočka s hranolkami
-
Červené koblihy s raw čokoládou
-
České Tiramisu














