Recept na Omáčka z fazolových lusků

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 5. Leden 2013
5/5
   ( 1 hlasů)
2 komentáře
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Omáčka z fazolových lusků

Ingredience pro recept

1/2 sáčkumražených fazolových lusků
2 ksstředních brambor
150 mlmléka
cukr
ocet
sůl
mletý černý pepř
Fazolové lusky v omáčce

Fazolové lusky povaříme zhruba 5 minut v osolené vodě, scedíme je a ve vývaru uvaříme doměkka pokrájené brambory. Množství vývaru zredukujeme podle potřeby, přidáme mléko a promixujeme. Do hladké omáčky vložíme lusky a chvilku povaříme. Dochutíme cukrem, octem, solí a pepřem. Podáváme s bramborem a natvrdo uvařeným vejcem.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář


  • Autor: Jana18. června 2013 ve 11:25
    Vyzkousela jsem recept a celou omacku jsem vylila,,kombinace bramboru v omacke vubec nejde dohromady. Napad je to dobry ale nechutny.
  • Autor: Štěpán26. června 2013 ve 10:18
    Já měl tuhle omáčku teď o víkendu a byla výborná!

Podobné recepty

  • Rajská omáčka

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vynikají omáčka k vařenému hovězímu masu
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    30. Srpen 2012
  • Kuře v paprikové omáčce

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kuře s paprikou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    5. Leden 2013
  • Fazolková omáčka

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Omáčka ze sladkokyselých nakládaných fazolek
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    25. Květen 2013
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.