Recepty na Vnitřnosti

Představíme vám české recepty na přípravu vnitřností a skvělých jídel jako jsou játra se slaninou nebo srdce na smetaně. Osobně mám nejraději tzv. Pajšl, tedy výše zmiňovaný recept na Srdce na smetaně. A co chutná nejvíce vám? Podělte se o komentáře v diskuzi u jednotlivých receptů.

Řazení dle:
V A
NázevObtížnostDoba přípravyPro kohoPříležitost
Drůbeží játra na slanině 1do 1hodOstatníBěžný den,
Guláš z vepřových jater 1do 1hodOstatníBěžný den,
Hovězí srdce na slanině 1do 1,5hodOstatníBěžný den,
Játra a srdíčka na tymiánu 1do 30minOstatníBěžný den,
Játra po uhersku 1do 1hodOstatníBěžný den,
Játra se slaninou 2do 30minOstatníBěžný den,
Játra v kukuřičné krustě 1do 1hodOstatníBěžný den,
Křenová omáčka 2do 1hodOstatníBěžný den,
Omáčka z kuřecích jatýrek 1do 30minOstatníBěžný den,
Pečený jelitový prejt 1do 1hodOstatníBěžný den,
Restovaná játra 1do 30minOstatníBěžný den,
Restovaná játra 1 1do 30minOstatníBěžný den,
RYBNÍČEK - Vepřová játra na slanině 3do 1hodOstatníBěžný den,
Smažená játra se špenátem 1do 1hodOstatníBěžný den,
Srdce na smetaně (pajšl) 2do 1,5hodOstatníBěžný den,
Vepřové ledvinky na smetaně 2do 1,5hodOstatníBěžný den,
Řazení dle:
V A

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!