Recept na Vepřové maso po cikánsku

přidal(a) Romča Langerova
4/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Vepřové maso po cikánsku

Ingredience pro recept

600 gvepřové plece
sůl
pepř
2 lžícesádla
2 kscibule
150 gslaniny
mletá paprika
mletý kmín
nové koření
feferonka
bobkový list
5 stroužkůčesneku
vývar
1 skleniceleča
hladká mouka
Pikantní vepřové maso s lečem

Z omyté plece si nakrájíme plátky. Na sádle orestujeme cibuli se špekem, přidáme osolené a opepřené maso a zprudka opečeme z obou stran. Přidáme ostatní koření, nasekanou feferonku, bobkový list, nasekaný česnek, promícháme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Přidáme sklenici domácího leča, malinko zaprášíme moukou a krátce povaříme. Podáváme s rýží, nebo i těstovinami .

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!