Recept na Vepřové kung-pao

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Vepřové kung-pao

Ingredience pro recept

400 gvepřového masa
1 ksvejce
1 lžičkazázvoru
2 lžičkysolamylu
4 lžícesójové omáčky
sůl
mletý černý pepř
3 kspapriky
2 kscibule
2 ksfeferonky
50 garašídů
2 lžíceoleje
1 ksjarní cibulka
Směs masa a zeleniny

Kýtu nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme vejce, zázvor, solamyl, sůl a pepř. Dobře promícháme a necháme půl hodiny proležet.

Očištěné papriky nakrájíme na kostičky, oloupané cibule na kolečka. Feferonky zbavíme semínek a potom je nakrájíme nadrobno.

V hluboké pánvi nebo woku rozehřejeme olej a maso zprudka osmahneme. Když zbělá, přidáme papriky s cibulí. Restujeme do změknutí paprik.

Pak přidáme arašídy a feferonky. Dochutíme sójovou omáčkou, prohřejeme, odstavíme a posypeme nakrájenou jarní cibulkou.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!