Recept na Sekaná plněná sýrem

přidal(a) Romča Langerova
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Sekaná se sýrem podle Romči Langerové sekaná se sýrem recept, sekaná podle Romči Langerové, masová sekaná na plech, sekaná s bramborem v těstě, česká sekaná recept, mleté maso se sýrem, sekaná s čubricou, sekaná s majoránkou, jednoduchá sekaná do trouby, pečená sekaná na plechu, sekaná s mřížkou, mleté maso s brambory, domácí sekaná varianta, vepřová sekaná recepty, rychlá masová sekaná, rodinná sekaná sýr, sekaná se zeleninou a sýrem, masový plát na plechu, tradiční česká sekaná, jednoduché recepty z mletého masa
Sekaná plněná sýrem

Ingredience pro recept

1 kgmletého masa
2 ksvejce
sůl
1 paličkačesneku
1 kscibule
mletý černý pepř
čubrica
drcený kmín
majoránka
hrubá mouka
5 ksbrambor
20 dkgplátkového sýru

Mleté maso smícháme s vejci, solí, česnekem , nakrájenou cibulí, pepřem, čubricou, kmínem, majoránkou a trochou hrubé mouky, pak přidáme brambory nastrouhané na hrubo. Rozetřeme na pečící papír, nožem nakrájíme jakoby čtverečky a upéčeme asi na 170st. do zlatova. Hotové nakrájíme, mezi plátky dáme sýr a servírujeme.

 

Sekaná se sýrem podle Romči Langerové

INGREDIENCE:
- Mleté maso (vepřové nebo mix)
- Vejce
- Sůl
- Pepř
- Česnek (prolisovaný)
- Cibule (najemno)
- Čubrica
- Kmín
- Majoránka
- Hrubá mouka (trocha)
- Brambory (nahrubo nastrouhané)
- Tvrdý sýr (plátky)

POSTUP:

1) Příprava masové směsi
Do mletého masa přidáme vejce, sůl, pepř, prolisovaný česnek, najemno nakrájenou cibuli, čubricu, kmín, majoránku a trochu hrubé mouky.
Přidáme i nahrubo nastrouhané brambory.
Směs důkladně promícháme.

2) Tvarování na plech
Masovou směs rozetřeme rovnoměrně na pečicí papír na plechu.
Nožem naznačíme mřížku – jakoby čtverce (snadněji se pak krájí).

3) Pečení
Pečeme při 170 °C dozlatova.

4) Dokončení
Po upečení jednotlivé díly nakrájíme.
Mezi plátky vložíme plátek tvrdého sýra – teplá sekaná jej částečně rozpeče.

5) Podávání
Podáváme s brambory, kaší, chlebem nebo čerstvou zeleninou.

TIPY:
- Do směsi lze přidat i trochu majoránky navíc – krásně provoní sekanou.
- Sýr může být eidam, gouda, čedar nebo uzený.
- Místo hrubé mouky lze použít i strouhanku.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     - Řízek po wallisersku.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií řízky se sýrem a kapií, maso se sýrem recept, řízky s oreganem, jednoduché řízky na pánvi, vepřové řízky se sýrem, kuřecí řízky s kapí, maso se zeleninou a sýrem, rychlé smažené maso, sýr na řízcích recept, české řízkové recepty, roztavený sýr na masu, křehké řízky recept, řízky na oleji, masové plátky se sýrem, oběd pro rodinu maso, recepty s kapií, moderní řízky s doplňky, domácí večeře maso, jednoduché smažené řízky, rychlé recepty na řízky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     - Řízek po tessinsku.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku řízky v sýrovém těstíčku, medailonky v sýrové směsi, maso v sýru recept, sýrové řízky recept, rychlé smažené maso, kuřecí řízky v těstíčku, vepřové řízky se sýrem, sýr a vejce obal, jednoduché řízky na pánvi, domácí smažené maso, sýrové obalování recept, křehké řízky se sýrem, smažené medailonky, sýrové těstíčko na maso, rychlá večeře řízky, české řízky se sýrem, rodinné smažené recepty, chutné maso se sýrem, vepřové řízky rychlé, obalované maso bez strouhanky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou zapečené řízky se smetanou, řízky se žampiony, houbová omáčka na řízky, vepřové nebo kuřecí řízky z trouby, smetanové řízky recept, žampiony na smetaně, zapékané maso se sýrem, jednoduché zapečené maso, řízky v troubě recept, česká kuchyně maso, houbová směs se smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!