Recept na Rozlítaní ptáčci

přidal(a) Administrátor
3/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Rozlítaní ptáčci

Ingredience pro recept

3 lžíceoleje
500 gvepřového masa
sůl
mletý černý pepř
gulášové koření
adžika
3 lžícehořčice
3 ksnového koření
3 kscelého pepře
1 ksbobkového listu
hladká mouka
2 ksdietních párků
2 ksnakládaných okurek
2 ksvejce na tvrdo
1 kszakysané smetany
Vepřové kostky se zakysanou smetanou od paní Michaely Sadovské

Do rozpáleného oleje dáme na kostky nakrájené vepřové maso, osolíme, opepříme, posypeme gulášovým kořením a adžikou. Přidáme hořtici, nové kořecí, celý pepř a bobkový list a zalijeme vodou. Uvaříme a jak je maso měkké zahustíme moukou s vodou. Přidáme na kolečka nakrájený párek, povaříme a nakonec přidáme na kostičky nakrájený okurek a vařené vajíčko. Přimícháme zakysanou smetanu a trochu láku z okurek. Prohřejeme, dochutíme a hotovo.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!