Recept na Ragů z vnitřností
Ingredience pro recept
| 3 lžíce | oleje |
| 1 ks | cibule |
| hladká mouka | |
| ledvinky | |
| slezina | |
| srdce | |
| sůl | |
| mletý černý pepř | |
| rajčatové pyré | |
| kořenová zelenina | |
| pórek | |
| 3 stroužky | česneku |
| hrášek |
Na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme hladkou mouku, nakrájené vnitřnosti (ledvinky, slezinu a srdíčko), osolíme a opepříme. Zalijme vývarem a podusíme a přidáme rajčatové pyré. Později když je maso měkké přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu na plátky, pórek a česnek a úplně nakonec hrášek.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Štěpán Tripal07. ledna 2015 ve 15:01Může být polohrubá mouka?





