Recept na Plněné kotlety

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Kotlety plněné anglickou a kysaným zelím od Petrušky Oberfalzerové kotlety plněné zelím, vepřové kotlety plněné, kotletové kapsy recept, anglická slanina v kotletě, kysané zelí recepty, vepřové maso kapsy, kotlety na pánvi, dušené kotlety, masové kapsy plněné zelím, petruška oberfalzerová recept, české vepřové recepty, kotlety se zelím, plněné maso vepřové, zelí vepřové maso, domácí česká kuchyně maso, vydatné masové recepty, zimní masová jídla, vepřové kapsy na pánvi, kotleta v troubě i na pánvi, rodinné obědy maso
Plněné kotlety

Ingredience pro recept

4 ksvepřové kotlety
sůl
grilovací koření
4 plátkyanglické slaniny
kysané zelí

V kotletách vytvoříme kapsu, mírně naklepeme, vnitřek osolíme, posypeme gril.kořením, vložíme plátek anglické a doplníme kysaným zelí. Z obou stran opečeme na oleji, podlejeme a dusíme doměkka.

 

Kotlety plněné anglickou a kysaným zelím
(Autor: Petruška Oberfalzerová)

INGREDIENCE:
- Vepřové kotlety (silnější plátky)
- Anglická slanina (plátky)
- Kysané zelí
- Sůl
- Grilovací koření
- Olej
- Voda nebo vývar (na podlití)

POSTUP:

1) Příprava kotlet
Do každé kotlety vytvoříme ostrým nožem kapsu.
Mírně je naklepeme.
Uvnitř kapsy osolíme a posypeme grilovacím kořením.

2) Plnění
Do kapsy vložíme plátek anglické slaniny.
Doplníme kysaným zelím podle chuti.
Kapsu není nutné šít, pokud je maso dostatečně pevné.

3) Opečení
Na pánvi rozpálíme olej.
Kotlety opečeme z obou stran do zlatova.

4) Dušení
Přendáme je do pekáčku nebo necháme na pánvi.
Podlijeme vodou nebo vývarem.
Dusíme pod pokličkou doměkka.

5) Podávání
Podáváme s bramborami, kaší, knedlíkem nebo jen s pečivem.

TIPY:
- Zelí předem slij, aby směs nebyla příliš vodová.
- Pro výraznější chuť můžeš přidat kmín nebo česnek.
- Výpek lze zahustit a použít jako omáčku.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     - Řízek po wallisersku.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií řízky se sýrem a kapií, maso se sýrem recept, řízky s oreganem, jednoduché řízky na pánvi, vepřové řízky se sýrem, kuřecí řízky s kapí, maso se zeleninou a sýrem, rychlé smažené maso, sýr na řízcích recept, české řízkové recepty, roztavený sýr na masu, křehké řízky recept, řízky na oleji, masové plátky se sýrem, oběd pro rodinu maso, recepty s kapií, moderní řízky s doplňky, domácí večeře maso, jednoduché smažené řízky, rychlé recepty na řízky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     - Řízek po tessinsku.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku řízky v sýrovém těstíčku, medailonky v sýrové směsi, maso v sýru recept, sýrové řízky recept, rychlé smažené maso, kuřecí řízky v těstíčku, vepřové řízky se sýrem, sýr a vejce obal, jednoduché řízky na pánvi, domácí smažené maso, sýrové obalování recept, křehké řízky se sýrem, smažené medailonky, sýrové těstíčko na maso, rychlá večeře řízky, české řízky se sýrem, rodinné smažené recepty, chutné maso se sýrem, vepřové řízky rychlé, obalované maso bez strouhanky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou zapečené řízky se smetanou, řízky se žampiony, houbová omáčka na řízky, vepřové nebo kuřecí řízky z trouby, smetanové řízky recept, žampiony na smetaně, zapékané maso se sýrem, jednoduché zapečené maso, řízky v troubě recept, česká kuchyně maso, houbová směs se smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!