Warning: Unexpected character in input: ' in /home/domains/maminyrecepty.cz/web/public/www/app/produktModule.php on line 80 Kapr v medové krustě | Recepty

Recept na Kapr v medové krustě

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 13. Prosinec 2012
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Vánoce
: Běžný den

Ingredience pro recept

1,5 kgkapra
sůl
100 gmedu
100 gmásla
citron
100 gvlašských ořechů
3 lžíceolivového oleje
Vánoční kapr v netradiční úpravě.

Kapra očistíme, oškrábeme šupiny, vyvrhneme, důkladně omyjeme a osušíme. Rybu zvenku i zevnitř osolíme, nasekáme na zhruba 4cm velké kousky, které narovnáme do zapékací mísy vytřené olejem, polijeme směsí medu, rozpuštěného másla, citronové šťávy a kůry a obložíme vlašskými ořechy. Pečeme při teplotě 200st. C dozlatova. Během pečení poléváme zbylou medovou směsí a výpekem.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený kapr

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční štědrovečerní smažený kapr.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Losos na bylinkách

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Losos na bylinkách, restované fazolky se šunkou a česnekem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    6. Únor 2014
  • Uzený pstruh a salátek

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Uzený pstruh na česneku s lehkým bramborovým salátkem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    13. Březen 2014

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!