Recept na Losos na bylinkách

přidal(a) Milča Jandusová
datum: 6. Únor 2014
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Losos na bylinkách

Ingredience pro recept

filety z lososa
sůl
drcený barevný pepř
sušený medvědí česnek
1 lžičkamásla
200 gzelených fazolek
100 gšunky
2-3 stroužkyčesneku
0,5 kscitronu
Losos na bylinkách, restované fazolky se šunkou a česnekem od Milči Jandusové

Filet z lososa po obou stranách mírně ochutíme solí, barevným pepřem a jakýmikoliv bylinkami (v tomto případě medvědí česnek). Na rozpálené pánvi opékáme z každé strany cca 3-5 minut tak, aby s každé stany byl propečen, ale uprostřed zůstal růžový proužek.

Na oříšku másla orestujeme zelené fazolky, proužky kvalitní šunky a plátky česneku, ochutíme také sušeným medvědím česnekem a nakonec zakápneme šťávou z půlky citronu.

Podáváme s vařeným bramborem.



 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kapr v medové krustě

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vánoční kapr v netradiční úpravě.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Smažený kapr

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční štědrovečerní smažený kapr.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Uzený pstruh a salátek

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Uzený pstruh na česneku s lehkým bramborovým salátkem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    13. Březen 2014

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!