Recept na Uzená polévka

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 5 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Děti
Příležitost: Ostatní
: Běžný den

Z uzených kostí můžeme připravit dobrou polévku uzená polévka, uzené maso, krupky, domácí polévka, vývar z uzených kostí, tradiční recept, zeleninová polévka, česká kuchyně, polévka s krupkami, jednoduchý recept
Uzená polévka

Ingredience pro recept

20 guzeného masa
1 kscibule
20 goleje
200 gkořenové zeleniny
80 gkrupek
sůl
petrželka

Uzené maso omyjeme, zalijeme vodou, přidáme cibuli, přivedeme do varu a zvolna vaříme, až je maso měkké. Uvařené maso vykostíme, necháme vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky. Na oleji osmažíme očištěnou, nakrájenou zeleninu a zalijeme ji procezeným vývarem z masa. Když se polévka začne vařit, přidáme v několika vodách propláchnuté krupky a vaříme je tak dlouho, až jsou měkké. Polévku podle chuti dosolíme, přidáme na kostičky nakrájené maso, ochutíme polévkovým kořením a sekanou petřželkou.

 

Z uzených kostí můžeme připravit dobrou polévku.
Uzené maso omyjeme, zalijeme vodou, přidáme cibuli, přivedeme do varu a zvolna vaříme, až je maso měkké. Uvařené maso vykostíme, necháme vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky. Na oleji osmažíme očištěnou, nakrájenou zeleninu a zalijeme ji procezeným vývarem z masa. Když se polévka začne vařit, přidáme v několika vodách propláchnuté krupky a vaříme je tak dlouho, až jsou měkké. Polévku podle chuti dosolíme, přidáme na kostičky nakrájené maso, ochutíme polévkovým kořením a sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Zelná kyselica

     -
    Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50
    Polévka z kysaného zelí polévka z kysaného zelí, kyselica, kysané zelí, smetanová polévka, tradiční polévka, česká kuchyně, slovenská kuchyně, zelňačka, mléko, smetana, žloutky, bobkový list, kmín, křepelčí vajíčka, domácí polévka, recept, vaření, jídlo, polévka se zelím, zimní polévka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kulajda

     -
    Hodnocení receptu je 4.40Hodnocení receptu je 4.40Hodnocení receptu je 4.40Hodnocení receptu je 4.40Z celkového počtu 5
    Pravá jihočeský kulajda jihočeská kulajda, kulajda s houbami, tradiční česká polévka, kulajda recept, polévka s koprem, polévka s vejcem, krémová polévka, kulajda s brambory, česká kuchyně, jihočeská specialita
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Vaječná polévka

     - Vaječná polévka.jpg
    Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Z celkového počtu 5
    Smetanová vaječná polévka s kuřecím masem smetanová polévka, vaječná polévka, kuřecí maso, hovězí vývar, smetana, vejce, česká kuchyně, recept, tradiční polévka, domácí polévka, majoránka, smetanová vaječná polévka, polévka s vejci, kuřecí recept, vaření, jídlo, polévka se smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!