Recept na Restovaná játra
Ingredience pro recept
| 500 g | vepřových jater |
| 1 dcl | oleje |
| 2 lžíce | medu |
| 2 lžíce | worcestrová omáčka |
| 1 ks | lilku |
| 1 ks | malé cukety |
| 10 ks | sušených rajčat |
| 0,5 ks | řapíkatého celeru |
| steakové koření |
Vepřová játra nakrájeme na plátky a naložíme do medu a worchestru, poté orestujeme. Nakrájený lilek (vypocený), cuketu, sušená rajčata a proužky řapíkatého celeru zasypeme steakovým kořením a také orestujeme. Do pánve přidáme medovo-worchestrovou marinádu a prohřejeme. Na talíř vyskládáme pyramidku ze zeleniny a játra a přelijeme marinádou.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Jakub B.03. srpna 2023 ve 16:09Játra ty já můžu a na tenhle recept nedám dopustit.. bomba
- Autor: Pavlos12. května 2020 ve 02:00Tak tohle byla dost luxusní flákota
Podobné recepty
-
Játra v kukuřičné krustě
Smažená játra v kukuřičných lupínkách smažená játra, játra v kukuřičných lupínkách, kuřecí játra, vepřová játra, obalování v kukuřičných lupínkách, smažené játra, domácí recept, křupavá játra, jednoduchý recept, játrové pokrmy, česká kuchyně, rychlý oběd, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová
-
Křenová omáčka
-
Drůbeží játra na slanině
Kuřecí nebo krůtí játra se slaninou kuřecí játra, krůtí játra, játra se slaninou, špek, drcený kmín, solamyl, jednoduchý recept, česká kuchyně, játrová omáčka, játrové jídlo, domácí recept, rýže, bramborová kaše, pečené játra, vaření, jídlo- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová






