Recept na SKLÁDANÁ ROLÁDA

přidal(a) Romča Langerova
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 3
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Návštěva
: Běžný den
Skládaná roláda

Ingredience pro recept

sůl
pepř
mozzarellové třešinky
1 lžíceoleje
1 kgvepřové kotlety
1 ksčervené papriky
2 kscibule
250 ganglické slaniny
6 ksžampionů
Roláda s mnoha ingrediencemi, které k sobě pasují, je výborným pokrmem k běžným ale i společenským událostem. Jako přílohu můžeme zvolit kaši či šťouchaný brambor. autor: Romča Langerová

Postup 
Omyté maso nakrájíme na plátky, mírně rozklepeme, cibuli si nakrojíme na mističky, papriku na půlku, žampionům odstraníme nožičky. Připravíme si podlouhlou formu, vyložíme ji pečícím papírem, dno naskládáme plátky masa. Osolíme, opepříme, na maso položíme papriku, na ni žampíky vložené do cibule plněné mozzarellovými kuličkami, poklademe anglickou slaninou, celý vršek poklademe dalšími plátky masa, rukama pěkné postiskáme, poklademe anglickou slaninou, zabalíme. Balík přendáme do pekáčku a zakryté pečeme asi 1,5 hodiny, bez podlití. i tak získáme výpek. podáváme se šťouchaným bramborem, kaší.




 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!