Recept na Pikantní vepřové kousky
Ingredience pro recept
| 0,5 kg | vepřového plecka | 
| olivový olej | |
| koření Argentina | |
| 1 ks | cibule | 
| 1 ks | papriky | 
| 1 ks | řapíkatého celeru | 
| 1 ks | feferonky | 
| sterilované houby | |
| zeleninový vývar | |
| sůl | |
| pepř | 
Vepřové plecko nakrájíme na kousky a naložíme do olivového oleje s kořením Argentina. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, přidáme maso i s marinádou a prudce opečeme. Poté ztlumíme, přidáme papriku, řapíkatý celer, feferonku, sterilované houbičky bez nálevu, vše společně zarestujeme, mírně podlijeme zeleninovým vývarem a podusíme dokud maso nezměkne. Dle potřeby ještě dochutíme solí a pepřem a přidáme lžíci hnědé miso pasty. Jako příloha jsou čerstvé italské tagliatelle s hoblinami sýru Grana Padano, ozdobené bazalkou.
























