Recept na Guláš s fazolemi
Ingredience pro recept
| 500 g | vepřového masa | 
| sůl | |
| mletá sladká paprika | |
| drcený kmín | |
| 2 ks | cibule | 
| olej | |
| 1 lžíce | kečupu | 
| česnek | |
| 1 lžíce | mouky | 
| 1 plechovka | sterilovaných bílých fazolí | 
| majoránka | |
| 2 ks | debrecínských párků | 
Vepřové plecko nakrájíme na kostky a posypeme kořením. Cibuli nakrájíme nahrubo, zpěníme ji na rozpáleném oleji a necháme opražit dočervena. Pak přidáme okořeněné maso, kečup, prolisovaný česnek a dusíme, až maso téměř změkne. Šťávu zahustíme moukou a maso dál dusíme do změknutí. Nakonec přidáme konzervu fazolí, majoránku a kolečka párků. Guláš prohřejeme a podáváme s bramborem nebo chlebem.
























