Recept na Domažlické vepřové ragú
Ingredience pro recept
| 500 g | vepřového plecka | 
| sůl | |
| sádlo | |
| 1 ks | cibule | 
| 1 lžička | mleté sladké papriky | 
| hladká mouka | |
| 1 ks | smetany | 
| 2 ks | nakládaných okurek | 
| 150 g | sterilovaného hrášku | 
| 2 ks | vejce na tvrdo | 
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, poprášíme paprikou, zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Hladkou mouku promícháme se smetanou, zalijeme měkké maso a na mírném ohni provaříme. Nakonec přidáme na kostičky nakrájené okurky a zcezený hrášek. Na talíři do omáčky přidáme kousky vařených vajíček.
























