Recept na Roláda s vaječnou náplní

přidal(a) Iveta Kotalová
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 3
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Velikonoce
: Běžný den
Roláda s vaječnou náplní

Ingredience pro recept

olivový olej
2 kscibule šalotky
150 gmražené zeleninové směsi
4 ksvejce
500 gvepřového masa
sůl
mletý černý pepř
2 lžíceplnotučné hořčice
grilovací koření
400 mlzeleninového bujonu
Vepřová roláda s vaječnou náplní

Na oleji zpěníme nasekanou šalotku, přidáme zeleninu, krátce podusíme a pak přidáme vejce, osolíme, opepříme a necháme ztuhnou. Maso naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Pak rozložený plát potřeme hořčicí, přidáme vaječnou směs a maso pevně zarolujeme a svážeme nebo spíchneme jehlami. Roládu přendáme do pekáče s olejem, posypeme grilovacím kořením, přidáme šalotku, zalijeme troškou vývaru a pečeme přikryté při 200st. C. Během pečení přeléváme výpekem, případně přidáme vývar. Ke konci pečení sundáme poklici a dopečeme dozlatova.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!