Recept na Řízek s houbami a vejci

přidal(a) Iveta Kotalová
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Řízek s houbami a vejci

Ingredience pro recept

1 ksmalé cibule
4 lžíceoleje
200 ghub
sůl
mletý černý pepř
4 ksvejce
500 gvepřového masa
2 lžícehladké mouky
worcestrová omáčka
Vepřové řízky s vaječinou s houbami

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na 2 lžících oleje, přidáme houby nakrájené na plátky a podusíme doměkka. Osolíme, opepříme, zalijeme rozšlehanými vejci a umícháme řidší vaječinu. Z masa nakrájíme malé medajlonky, okraje nařízneme, naklepeme, poprášíme moukou a opečeme z obou stran na oleji. Uložíme na teplé místo, na pánvičku nalijeme 5 lžic vody a několik kapek worcestrové omáčky, šťávu povaříme, osolíme. Medajlonky osolíme, dáme na talíře přelijeme šťávou a potřeme houbovou vaječinou.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!