Recept na Řízek s bylinkami

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Řízek s bylinkami

Ingredience pro recept

4 ksvepřového masa
sůl
mletý černý pepř
hladká mouka
40 gtuku
2 ksmalé cibule
40 gžampionů
4 lžícesekané petrželky
2 lžícenasekaných bylinek
2 lžícehladké mouky
250 mlvývaru
1 lžičkamletého kmínu
200 gkysané smetany
Dušené řízky s bylinkami a žampiony

Řízky na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme. Osolíme a opepříme. Jednu stranu řízku poprášíme moukou a nejdříve z této strany zprudka osmahneme v horkém tuku. Druhou stranu potom opékáme na středním plameni asi 3 minuty. Řízky vyjmeme a uložíme na teplé místo. Cibuli a žampiony nasekáme najemno a spolu s petrželí opečeme na vypečeném tuku. Přidáme bylinky, poprášíme trochou mouky a společně osmahneme. Přilijeme vývar a dochutíme solí a kmínem. Řízky přídáme do omáčky a na mírném plameni vše dusíme 20 minut. Nakonec vmícháme smetanu a vše ještě krátce povaříme.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!