Recept na Kotletys pórkem, žampiony a česnekem

přidal(a) Administrátor
datum: 5. Únor 2015
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 3
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Návštěva
: Běžný den
Kotlety s pórkem, žampiony a česnekem

Ingredience pro recept

česnek
sůl
pórek
mletý kmín
adžika
sušené bylinky
kotlety
žampiony
sýr
Snadná příprava. Ideální k rodinnému obědu. Jako přílohu můžeme zvolit bramborovou kaši či brambory. autor: Michaela Sadovská

Kotlety s porkem, žampiony a česnekem. Kotlety jsem osolila, posypala mletým kmínem a adžikou a suš. bylinkami. Pomalu jsem je pekla na pánvi. Pak jsem zalila trochou vody a na jiné pánvi jsem si na oleji podusila žampiony v konzervě (můžete dát i čerstvé) a zasypala adžika kořením. Přidala jsem porek a česnek, jen promíchala, dala na kotlety, zasypala sýrem, zakryla pánvičkou a nechala sýr rozpustit.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Vepřo-knedlo-zelo

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zlatá česká klasika.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Květen 2012
  • Vepřové ledvinky na smetaně

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vyzkoušejte tuto úpravu ledvinek.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Květen 2012
  • Znojemské plátky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Znojemské plátky lze připravit z hovězí roštěné, vepřové kýty, kuřecího nebo krůtího masa.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    21. Květen 2012
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.