Recept na Guláš z vepřových jater
Ingredience pro recept
| 2 ks | cibule |
| 5 stroužků | česneku |
| slanina | |
| olej | |
| 500 g | vepřových jater |
| 5 ks | žampionů |
| 1 lžička | mleté sladké papriky |
| 1 lžička | kari koření |
| 1 lžička | solamylu |
| majoránka | |
| 6 lžic | kečupu |
| 3 lžíce | sójové omáčky |
| sůl |
Cibuli, česnek a slaninu nakrájíme nadrobno. Osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájená játra a prudce opečeme. Přidáme žampiony, zasypeme paprikou a kari kořením, rozmícháme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. V trošce vody rozmícháme solamyl, vlijeme k játrům, přidáme majoránku a kečup, sojovou omáčku, promícháme a krátce povaříme. Nakonec podle chuti osolíme a dále už nevaříme.






