Recept na Bírešské maso

přidal(a) Administrátor
4/5
   ( 4 hlasů)
1 komentář
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Bírešské maso

Ingredience pro recept

500 gvepřové kýty
150 goravské slaniny
500 gkysaného zelí
4 lžičkyfeferonkové pasty
4 stroužkyčesneku
3 kscibule
250 mlmasový vývar
1-2 ksbrambor
3 ksbobkového listu
1/2 lžičkydrceného kmínu
pepř
sádlo
sůl
Vepřové plněné řízky. Autor: Romča Langerová

Maso umyjeme, nakrájíme na čtyři řízky, které naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Řízky potřeme prolisovaným česnekem, feferonkovou pastou, položíme na ně plátky uzené krkovice, slaniny nebo bůčku, svineme je a spojíme párátkem. položíme na ně plátky uzené krkovice, slaniny nebo bůčku, svineme je a spojíme párátkem. do kterého jsme rozložili kysané zelí smíchané se strouhaným bramborem, přidali bobkové listy, okmínovali a posypali cibulí. Vše zalijeme vývarem a výpekem z masa. Přiklopené pečeme v troubě do měkka. Před koncem pečení odkryjeme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a usmaženou cibulkou.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: Aruda23. listopadu 2020 ve 22:16
    Mňam, tak tohle musím vyzkoušet. Pořídila jsem si nové hrnce na https://www.bonio.cz/, tak se těším až si v nich udělám něco takového.

Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Pokud nakupujete v eshopech, určitě využijte slevové kupóny! Na serveru SlevovyKupon.net jich jsou tisíce a zdarma!


Potřebujete měřit AAC, VAC, VDC a další? Nejvhodnější digitální osciloskopy k dostání na TME.eu


Vybavení do kuchyně? Co třeba odkapávač na nádobí? A X doplňků, které by neměly chybět v žádné kuchyni.


Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Recepty

Recepty na skvělá jídla, které vám přinášíme na našem webu Jídlo.cz

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!