Recept na ZELENINOVÉ ŠPAGETY SE ŠMAKOUNEM A HLÍVOU

přidal(a) Milča Jandusová
2/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Vegetariáni
Příležitost: Běžný den
ZELENINOVÉ ŠPAGETY SE ŠMAKOUNEM A HLÍVOU

Ingredience pro recept

Chcete vařit svá oblíbená jídla kvalitně a přitom zdravěji? Chcete obohatit svůj jídelníček o kvalitní živočišnou bílkovinu? Pak ochutnejte Šmakouna ;)


ZELENINOVÉ ŠPAGETY SE ŠMAKOUNEM A HLÍVOU

Suroviny (1 porce) - 1/2 krabičky Šmakouna s
příchutí hlívy ústřičné
1/3 menšího pórku...
3 stroužky česneku
1 trs čerstvé hlívy
olivový olej, bylinková sůl,
špetka kmínu
Na špagety - 1 střední mrkev
1 menší cuketa

Postup - Na olivovém oleji zpěníme pórek a orestujeme na kousky pokrájenou hlívu s nahrubo nasekanými stroužky česneku a špetkou kmínu. Po chvíli přidáme kostky šmakouna, dochutíme bylinkovou solí a vše společně ještě opečeme.
Mrkev a cuketu škrabkou nastrouháme na nudličky a cca 3 minuty zprudka zarestujeme , aby zelenina zůstala pěkně křupavá.
Na talíři ozdobíme parmazánem a bazalkou.
Zobrazit více
 
 

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!