Recept na Uzený šmakoun s bulgurem
Ingredience pro recept
| 1 ks | uzeného šmakouna |
| 0,5 ks | papriky |
| cuketa | |
| 6 ks | hnědých žampionů |
| 1 sklenička | bulguru |
| 2 skleničky | vody |
| vegeta | |
| 2 stroužky | česneku |
| sekaná petrželka |
Uzeného šmakouna podélně rozkrojíme a opečeme na grilovací pánvi,společně s paprikou, plátky cukety a hnědých žampionů. Bulgur zalejeme vroucí vodou v poměru 1:2 a necháme pod pokličkou nejméně hodinu odstát. Poté ho ochutíme např. vegetou bez glutamátu a vmícháme krátce, do sklovita opražené plátky česneku a sekanou petrželku.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Smažený hermelín
-
Kynuté bramboráky
-
Halušky se zelím
Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová







